INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DRAMA LUI NEŞU

Olandezii sînt încă reticenţi » "Peste cîteva luni vedem cît poate avansa recuperarea lui Neşu"

Clinica din Utrecht în care se va recupera Mihai Neşu
Clinica din Utrecht în care se va recupera Mihai Neşu

Articol de GSP - Publicat marti, 14 iunie 2011 00:00 / Actualizat marti, 14 iunie 2011 14:39

Mihai Neşu a început astăzi recuperarea la centrul specializat din Utrecht, De Hoogstraat, după accidentarea suferită în 10 mai, atunci cînd şi-a fracturat la antrenament una dintre vertebrele cervicale şi a fost supus unei intervenţii chirurgicale complicate.

Doctorul echipei FC Utrecht, Frank Hellemondt, a menţionat pentru site-ul oficial al clubului că "Mihai munceşte din greu pentru a se recupera cît de mult posibil. Faţă de săptămîna trecută, îşi poate mişca uşor mîna dreaptă şi poate simţi cîte ceva la piciorul drept, dar despre un progres mai mare nu se poate vorbi acum. Oamenii care se ocupă de recuperarea lui fac tot ce e posibil pentru acesta, dar abia în următoarele luni vom vedea cum va decurge situaţia", a spus doctorul.

Medicii de la UMC, spitalul unde a fost operat Mihai pe 10 mai, au fost de acord cu mutarea pacientului la De Hoogstraat doar după ce au fost date asigurări că va fi creată o zonă specială pentru român unde să aiba parte de maximum de linişte şi discreţie. Dacă nu s-ar fi putut realiza acest lucru, Neşu ar fi fost dus la o clinică de recuperare din Amsterdam.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează