INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CHINA

Olăroiu merge ceas în China » A învins echipa antrenată de un fost star sârb

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 aprilie 2018 17:28

Jiangsu Suning, echipa antrenată de Cosmin Olăroiu, a câștigat și al doilea meci cu tehnicianul român pe bancă, 2-0 pe terenul lui Guangzhou R&F.

Formația lui Oli a deschis scorul în minutul 48 prin chinezul Huang Zichang (21 de ani), iar cel care a stabilit scorul final a fost starul Alex Teixeira, care a executat perfect o lovitură de pedeapsă după o oră de joc.

Jiangsu Suning a urcat pe locul 3, cu 9 puncte după 5 etape și a devansat-o pe Guangzhou R&F, care are același număr de puncte.

În altă ordine de idei, Guangzhou R&F e antrenată de fostul star al fotbalului sârb Dragan Stojkovici. Acesta a evoluat de-a lungul carierei pentru Radnkicki, Steaua Roșie Belgrad, Marseille, Verona și Nagoya Grampus Eight.

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
hitman222
hitman222  •  06 Aprilie 2018, 18:28

steaua1986"forevar" e valahu, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lapusneanul
lapusneanul  •  06 Aprilie 2018, 18:25

astept sa vad ce comentariu face steaua1986"forevar"...:) pe toate articolele despre sumudica e prezent si acuza gesepeul ca-i face reclama..:)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează