INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

„Împrumut în Liga 1” » Turcii pregătesc întoarcerea lui Moruțan

Olimpiu Moruțan / Sursă foto: Imago Images
Olimpiu Moruțan / Sursă foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 martie 2022 12:14 / Actualizat vineri, 25 martie 2022 12:46

Olimpiu Moruțan are zilele numărate la Galatasaray, după nici un an petrecut la formația Cim-Bom. Presa din Turcia susține că fotbalistul de 22 de ani nu ar mai intra în calculele celor de la Galata, una dintre variantele înaintate fiind un împrumut al acestuia în România.

Devine o certitudine că Domenec Torrent, antrenorul catalan al lui Galatasaray, fostul secund al lui Pep Guardiola, vrea să scape și de Olimpiu Moruțan, după ce transferul lui Cicâldău la Sampdoria în vară pare ca și rezolvat. 

Antrenorul  a început planificarea viitorului sezon și a întocmit deja o listă de jucători pe care nu îi mai dorește din vară. Printre ei s-ar afla și Olimpiu Moruțan, transferat în mandatul predecesorului Terim. „La sfârșitul sezonului, românul va fi împrumutat”, anunță presa de la Istanbul.

Moruțan, pus în paralel cu Maxim în Turcia: „Primul, un dezastru, luat pe mulți bani. Al doilea, venit gratis, face minuni”
TURCIA
Moruțan, pus în paralel cu Maxim în Turcia: „Primul, un dezastru, luat pe mulți bani. Al doilea, venit gratis, face minuni”

Presa din Turcia anunță: Există posibilitatea ca Moruțan să revină în România”

Jurnaliștii turci dezvăluie că, după risipa financiară din perioada lui Fatih Terim, clubul încearcă să reducă masa salarială a clubului. În consecință, mai mulți jucători urmează să plece în următoarea pauză competițională.

„Pe ordinea de zi este și cedarea lui Moruțan sub formă de împrumut. Există posibilitatea ca fotbalistul român să revină în țara sa, pentru a face loc unui alt jucător străin în lotul lui Galatasaray”, au scris jurnaliștii de la Millieyet.

Moruțan l-a urmat pe Cicâldău la Galatasaray pe 25 august 2021. Suma de transfer, 4,1 milioane, incluzând bonusul pentru partide disputate. În Süper Lig a strâns 23 de jocuri, având performanțe departe de așteptări, 3 goluri și 3 assisturi. Nu s-a mai remarcat de mai bine de patru luni!

3 goluriși 3 pase decisive are Olimpiu Moruțan în 23 de meciuri jucate la Galatasaray în Süper Lig

VIDEO Ce îi lipsește lui Moruțan să facă pasul la un club important? Leo Grozavu: „Are aceeași problemă ca Ianis Hagi”

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Răzvan Marin poate prinde transferul carierei » Internaționalul român, dorit de AC Milan

„Au bătut palma! Cicâldău pleacă de la Galatasaray” » Turcii anunță: mutarea de 8 milioane de euro mai depinde de un singur lucru

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
st.il.
st.il.  •  25 Martie 2022, 21:05

Mulțumim frumos !...Nuuu !...

fairplayromania
fairplayromania  •  25 Martie 2022, 17:40

Morutan nu a fost vîndut la Galata !!! El a fost împrumutat precum Nedelcu ! O catastrofă de fotbalist, precum Nedelcu ! Dacă nici în Turcua, atunci unde ? Nepal cică ar fi interesat de el....

serafim
serafim  •  25 Martie 2022, 16:58
Postat de vasileroaita pe 25 Martie 2022, 16:06

La FCSB sigur nu revine. Poate la Clinceni...

franarul asta e pe toate articolele Fcsb-ului...

Vezi toate comentariile (16)
Comentează