INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Olimpiu Moruțan, sigur în Serie B! Două cluburi fac presiuni pentru el

Olimpiu Moruțan, sigur în Serie B. Foto: Imago Images
Olimpiu Moruțan, sigur în Serie B. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 09 august 2023 15:52 / Actualizat miercuri, 09 august 2023 15:52

Venit după un sezon la Pisa, Olimpiu Moruțan (24 de ani) va continua în liga a doua italiană. Directorul sportiv al lui Bari s-a întâlnit cu agentul Ioan Becali. În același timp, antrenorul lui Palermo vrea să schimbe sistemul pentru „tricolor”.

La 24 de ani, Olimpiu Moruțan se pregătește de încă un sezon în Italia, tot în Serie B. După ce, în 2022-2023, a fost împrumutat de Galatasaray la Pisa, „tricolorul” va fi cedat de clubul turc în liga secundă italiană.

După Nordsjaelland, FCSB își ia adio de la Ghencea! » Vestea primită azi de clubul lui Becali
FCSB
După Nordsjaelland, FCSB își ia adio de la Ghencea! » Vestea primită azi de clubul lui Becali

Olimpiu Moruțan, sigur în Serie B

Curtat și de Konyaspor, în Super Lig, mijlocașul ofensiv va continua în Peninsulă. Două cluburi se duelează pentru el, fiecare încercând să-l convingă pe Ioan Becali că este cea mai bună variantă pentru jucător.

O soluție este Bari, locul 3 în sezonul trecut, învinsă de Cagliari în finala play-off-ului de promovare în Serie A. Directorul sportiv Ciro Polito s-a întâlnit cu Becali luni seară, susține Corriere dello Sport, care precizează că oficialul „biancorosso” nu a făcut încă o ofertă concretă de împrumut. „Salariul lui Moruțan ar fi de 700.000 de euro”, scrie CdS.

Olimpiu Moruțan, împrumut cu opțiune de transfer pentru 6 milioane

E posibil să se ajungă la un acord de împrumut cu opțiune sau obligație de transfer definitiv, vehiculându-se cifra de 6 milioane de euro (5,5 milioane sumă fixă, bonusuri de 500.000).

La fel speră și Palermo, tot un împrumut cu drept de transfer. Giornale di Sicilia prezintă planul antrenorului Eugenio Corini: „Vrea să modifice sistemul pentru a aplica în noul sezon un modul 4-3-1-2, cu Moruțan în spatele vârfurilor. Un jucător capabil să-și pună în evidență coechipierii din atac, dar și să ia el acțiune individuală la momentul potrivit”. Proprietarul, City Football Group, care deține Manchester City și alte cluburi europene, poate să rezolve acest transfer.

Curios este că, în prima etapă a noii stagiuni de Serie B, se întâlnesc chiar echipele ce se luptă pentru Moruțan: Bari - Palermo, pe 18 august. 

Citește și:

Detaliul care îl încântă pe Charalambous și decizia în cazul Edjouma

Manchester United și-a asumat o pierdere financiară uriașă și a acceptat oferta pentru Harry Maguire

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close