INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  OLYMPIAKOS - PAOK 2-1

FOTO Răzvan Lucescu a pierdut derby-ul cu Olympiakos! Mitriță a ieșit accidentat

PAOK Salonic, formația antrenată de Răzvan Lucescu, joacă astăzi, de la ora 20:30, pe terenul lui Olympiakos. Partida nu este transmisă la TV în România, dar poate fi urmărită liveSCORE pe GSP.ro. +5   FOTO
PAOK Salonic, formația antrenată de Răzvan Lucescu, joacă astăzi, de la ora 20:30, pe terenul lui Olympiakos. Partida nu este transmisă la TV în România, dar poate fi urmărită liveSCORE pe GSP.ro.

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 octombrie 2021 22:30 / Actualizat duminica, 24 octombrie 2021 22:32

PAOK Salonic, formație antrenată de Răzvan Lucescu, a fost învinsă de Olympiakos, scor 1-2, în derby-ul campionatului din Grecia.

PAOK a fost inexistentă în prima repriză. Nu și-a creat nicio ocazie clară de gol și a încheiat fără șut trimis pe spațiul porții apărate de Vaclik. Rivalii de la Olympiakos au fost mult mai incisivi, dar reușitele au venit după erori flagrante în defensiva alb-negrilor.

Două mingi pierdute în propria treime au dus la golurile marcate de Aguibou Camara, în minutul 20 și de Georgios Masouras, în minutul 31.

Alexandru Mitriță, accidentat în Olympiakos - PAOK 2-1

Alexandru Mitriță (26 de ani) a fost introdus în minutul 60. Internaționalul român a rezistat doar 19 minute pe teren. Fără să fie lovit, a suferit o întindere musculară inghinală și a cerut schimbarea. Locul i-a fost luat de austriacul Thomas Murg.

Vestea este una îngrijorătoare pentru selecționerul Mirel Rădoi. România joacă meciurile decisive pentru accederea la barajul Mondialului în luna noiembrie, pe 11 acasă cu Islanda, și pe 14 în Liechtenstein.

+1 FOTO

La doar două minute la intrarea pe teren, Murg a redus din diferență, cu un voleu in interiorul careului. În prelungirile partidei, tabăra lui Răzvan Lucescu a cerut un penalty. Fundașul moldovean Oleg Reabciuk a atins mingea cu mâna în careu, dar „centralul” a considerat că lovitura a venit de la o distanță mult prea mică.

PAOK pierde teren în lupta cu rivalele Olympiakos și AEK Atena. Formația românilor Lucescu și Mitriță este pe locul 3, cu 13 puncte. Adversara de astăzi conduce clasamentul, neînvinsă după 7 runde, cu un total de 17 puncte.

Olympiakos - PAOK 2-1

Olympiakos - PAOK, echipele de start

Olympiakos: Vaclick - Lala, Sokratis, Cissse, Reabciuk - MVila, M. Camara - Rodrigues, A. Camara, Masouras - El Arabi 
Rezerve: Kritinsson - ANdroutsos, Bouchalakis, Kunde, Onyekuru, Papadopoulos, Soares, Valbuena, Vrousai 
Antrenor: Pedro Martins

PAOK: Paschalakis - Rodrigo, Varela, Michailidis, Sidcley - Schwab, Esiti - A. Zivkovic, Augusto, Bisewar - Akpom 
Rezerve: Zivkovic, Vieirinha, Mihaj, Crespo, Giaxis, El Kaddouri, Murg, Mitriță, Swiderski 
Antrenor: Răzvan Lucescu

VIDEO Obiectivele lui Răzvan Lucescu la PAOK Salonic

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Steven Gerrard, laude pentru Ianis Hagi după ultimul meci al lui Rangers: „A înțeles asta”

FOTO Lazio, făcută praf de fiul lui Simeone la primul meci stagional al lui Ștefan Radu! „Poker” de senzație

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
sibelius
sibelius  •  25 Octombrie 2021, 09:44
Postat de observator_federal pe 24 Octombrie 2021, 22:24

Da, dar nu și-au amintit că el a marcat golul care a urcat România pe loc de baraj în grupă și ne-a dat ocazia să mai facem calcule de calificare... Să vedem cu Islanda, cine va fie extrema noastră stânga (fiindcă și Mihăilă e suspendat).

Ivan.

observator_federal
observator_federal  •  24 Octombrie 2021, 22:24
Postat de dobrin pe 24 Octombrie 2021, 21:02

Vezi mai observatorule ca l-au dat si pe Mitrita...

Da, dar nu și-au amintit că el a marcat golul care a urcat România pe loc de baraj în grupă și ne-a dat ocazia să mai facem calcule de calificare... Să vedem cu Islanda, cine va fie extrema noastră stânga (fiindcă și Mihăilă e suspendat).

dobrin
dobrin  •  24 Octombrie 2021, 21:02

Vezi mai observatorule ca l-au dat si pe Mitrita...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează