INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GERMANIA

Ora de adrenalină » Marica a ”zburat” la 83 de metri înălţime cu tiroliana

Marica, pregătit de aventură +1   FOTO
Marica, pregătit de aventură

Articol de - Publicat marti, 17 iulie 2012 00:00 / Actualizat luni, 16 iulie 2012 21:42

”Tricolorul” şi colegii de la Schalke au parcurs pe cablu un traseu de peste jumătate de kilometru la Kinzigtal.

Ciprian Marica şi coechipierii de la Schalke 04 nu se plictisesc deloc în cantonamentul de la Donaueschingen. Antrenorul Huub Stevens le-a "servit" duminică o surpriză, înlocuind şedinţa de pregătire cu un sport extrem. I-a dus la Hirschgrund Zipline Arena, în Kinzigtal (Pădurea Neagră), unde s-au dat cu tiroliana.

Echipat cu ham, cască şi coardă de asigurare, Marica a traversat diverse zone de abrupt (văi, canioane, rîuri) pe cabluri de oţel ancorate la înălţimi de pînă la 84 de metri. Veritabilă probă de curaj! Parcursul a totalizat 570 de metri, de aproape trei ori mai mare decît cel de la Buşteni, unde se află cea mai lungă tiroliană din România.

După această "porţie" de adrenalină, jucătorii s-au relaxat, seara, la un pahar cu bere şi la o sesiune de autografe în compania a 700 de fani veniţi special de la Gelsenkirchen ca să-i vadă.

70 de kilometri pe oră e viteza la care se poate ajunge cu tiroliana

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
dreamer123
dreamer123  •  17 Iulie 2012, 01:41

macar in drumetii sa se duca, fotbal nu mai joaca de mult timp...

dreamer123
dreamer123  •  17 Iulie 2012, 01:41

marica = un fotbalist terminat

Vezi toate comentariile (2)
Comentează