INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CUPA ISRAELULUI

Ovidiu Hoban, martor la scorul serii în Europa » Echipa sa va juca finala Cupei Israelului

Articol de - Publicat joi, 30 aprilie 2015 11:23

Hapoel Be'er Sheva s-a calificat aseară în finala Cupei Israelului, după ce a surclasat în semifinala disputată pe stadionul Teddy cu 7-0 (rezultat record) echipa Hapoel Afula din liga secundă israeliană.

Ovidiu Hoban a făcut diferența la mijlocul terenului și a fost schimbat în minutul 60 pentru ca antrenorul să dea ocazia și altui jucător care nu prea era folosit să joace. Scorul era 4-0 în acel moment.

Atacanții s-au distrat cu apărarea slabă a apărării adverse. Be'er Sheva va juca finala Cupei Israelului pe 20 mai cu Maccabi Tel Aviv, care a cîștigat aseară împotriva lui Ahi Nazaret, tot din liga secundă, scor 3-0.

Ultimul act al competiției va avea loc la Haifa pe stadionul Sammy Ofer, unde încap 31.000 de spectatori.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează