INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANGLIA

Panti, caută-ți echipă! Pantilimon OK, Sunderland KO: 0-1 cu Southampton, a 8-a înfrîngere în 12 etape

"Panti" e unul dintre puținii titulari ai lui Sunderland cu față de Premier League

Articol de - Publicat duminica, 08 noiembrie 2015 00:00

După două sezoane în care au evitat retrogradarea în ultima clipă, ”Pisicile negre” sînt acum într-un picaj din care nu dau semne că s-ar mai putea redresa.

Nici Sam Allardyce nu pare capabil s-o aducă pe Sunderland pe linia de plutire. Ieri a suferit a 3-a înfrîngere în 4 meciuri cu el pe bancă, a 8-a în 12 etape: 0-1, acasă, cu Southampton. Și se zbate în coada clasamentului, poziția a 19-a, penultima, cu doar 6 puncte.

În poartă, Pantilimon a fost fără greșeală. În minutul 15 a respins șutul lui Tadici, scăpat singur, apoi a parat la reluarea lui Mane de la 14 metri (22). Iar după reluare i-a refuzat din nou golul lui Tadici, pentru ca apoi să fie salvat de Coates, care a respins de pe linie.

Dar totul a fost degeaba. A venit minutul 69, cu faultul stupid comis în propriul careu de M'Vila asupra lui Bertrand: penalty, Tadici, 0-1, chiar dacă Panti a ghicit colțul. Și așa s-a terminat.

5 șuturia parat Pantilimon ieri, fiind învins doar de la punctul cu var

8e nota acordată portarului "tricolor" în tabloidul Daily Mail

2018e anul în care-i expiră lui Panti contractul cu Sunderland

Playtech: Loredana, APARIŢIE WOW! Poza care a şocat internauţii, nimeni nu credea că va face asta. Nu ai voie să ratezi aşa ceva!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează