INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANGLIA

Panti, cu orice preţ! » Pellegrini vrea să-l păstreze pe portar la City

Un reflex excelent al lui Pantilimon (în galben), în faţa lui Torres, a ajutat-o pe Man. City să cîştige, 2-1 cu Chelsea, semifinala Cupei Angliei // Foto: Guliver/GettyImages
Un reflex excelent al lui Pantilimon (în galben), în faţa lui Torres, a ajutat-o pe Man. City să cîştige, 2-1 cu Chelsea, semifinala Cupei Angliei // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 04 iulie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 03 iulie 2013 21:44

Ca să-l convingă pe portarul ”tricolor” să rămînă, tehnicianul chilian e dispus să-l titularizeze mai des.

Hull City? Fiorentina? Mai degrabă istorie. Aşa cum stau lucrurile acum, Costel Pantilimon va rămîne la Man. City pînă la finele contractului, scadent în 2014. De "vină" e noul manager, Manuel Pellegrini, dispus să rişte relaţia cu titularul Joe Hart pentru a-i oferi "tricolorului" mai multe apariţii în poarta "cetăţenilor". Chiar dacă vara viitoare va pleca gratis!

Oricum, din cauza sumei mari solicitate de club, 4,7 milioane de euro, echipele interesate de serviciile lui "Panti" s-au reorientat. Hull l-a achiziţionat pe Alan McGregor (Beşiktaş), în timp ce Fiorentina şi-a asigurat gratis serviciile internaţionalului uruguayan Gustavo Munua.

Şanse infime la Viola
Ziarele italiene scriu că ar mai fi o şansă, mică, într-adevăr, ca Pantilimon să ajungă totuşi la Fiorentina. El ar putea fi oferit de City, plus 11,7 milioane de euro, în schimbul sîrbului Jovetici.

11 meciuri a apărat Pantilimon în doi ani la "cetăţeni": 6 în Cupa Angliei, unul în Supercupă, pe care a şi cucerit-o, şi 4 în Cupa Ligii Angliei

ALTE ŞTIRI DESPRE STRANIERI:

"Turcia? Speculaţii"
Victor Becali neagă interesul unor echipe din Turcia pentru Cristi Chivu. "Sînt doar speculaţii. Ultima oară cînd am auzit de Turcia a fost vara trecută", susţine impresarul jucătorului, care a reiterat dorinţa acestuia de a-şi respecta contractul cu Inter: "Vrea să se retragă la anul în tricoul nerazzurro".

Ţîră la Den Haag
Cătălin, 19 ani, fiul fostului atacant rapidist Fănel Ţîră, va lua drumul Olandei. Lazio l-a cedat cu titlu definitiv celor de la ADO Den Haag. "Transferul e sigur în proporţie de 95 la sută. Săptămîna viitoare mergem să semnăm contractul", a declarat impresarul Florin Manea.

Săpunaru merge la Genoa!
Liber de contract după retrogradarea cu Zaragoza, Cristi Săpunaru se mută în Italia. Curtat de Verona şi de Genoa, fundaşul de 29 de ani a ales-o pe ultima. "Sîntem deja la detalii şi sperăm ca în cel mult 24 de ore să batem palma", a anunţat Daniele Delli Carri, directorul sportiv al genovezilor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
monere1980
monere1980  •  04 Iulie 2013, 17:25

Nu mi se pare corect fata de Joe Hart ca Pantilimon sa joace mai mult. La ce mingi a scos sezonul trecut (chiar si doar in meciul cu borussia dortmund) merita locul de titular

luciano86
luciano86  •  04 Iulie 2013, 10:20

pe plan financiar sta bine Panti dar sportiv e varza... sper ca nu s-a pierdut cat a stat pe tusa

madskills
madskills  •  04 Iulie 2013, 08:40

Acum 2-3 zile publicati o declaratie a impresarului Florin Manea despre Tara. Era prezentat nici mai mult nici mai putin ca viitorul (fara dubii) Gica Hagi. Atat de "bun" e incat Lazio l-a vandut la o echipa mediocra din Olanda. :)))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close