INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  MANCHESTER CITY

Pantilimon a primit o veste excelentă » Chiar dacă City a pierdut, Pellegrini l-a anunţat titular în continuare: "El joacă"

foto: reuters
foto: reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 11 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 11 noiembrie 2013 10:44

Manchester City nu reuşeşte să evolueze la fel de bine în meciurile din deplasare, iar ieri după-amiază a pierdut din nou, 0-1 cu Sunderland.

Costel Pantilimon a fost titular, iar după golul primit, presa din Anglia a reacţionat imediat şi a speculat că Joe Hart va reveni în prima echipă după pauza cauzată de meciurile echipelor naţionale.

Însă managerul Manuel Pellegrini a negat informaţiile şi a declarat că tot portarul român va evolua titular în următoarele partide: "În acest moment, Pantilimon joacă. Nu a avut nici o problemă în cele 3 meciuri pe care le-a jucat, nu a avut de apărat foarte multe, dar acum el va evolua", a spus managerul lui City.

Manchester City este doar pe locul 8 în Premier League, dar la 6 puncte de primul loc. Peste 2 săptămîni are un meci foarte dificil, acasă cu Tottenham, echipa lui Vlad Chiricheş.

Pantilimon nu a fost convocat de Victor Piţurcă la meciurile României cu Grecia de la baraj.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
monere1980
monere1980  •  11 Noiembrie 2013, 19:07
Postat de whiteredarad pe 11 Noiembrie 2013, 15:59

Iata cum trebuie arate un antrenor cu caracter !,Desi asupra sa se fac presiuni,pentru ca Hart este englez,titularul nationalei Albionului,si trebuie sa joace,ca ei merg la Mondiale,totusi,pentru ca Pantelica nu a gresit,antrenorul nu il schimba.De luat aminte,deluat exemplu.Alo dl Piturca ,se aude

se aude si se vede, dar nu pirtuca face legea in fotbalul romanesc. Omul este doar o marioneta. Propria noastra conducere (Nasu si Corleone) sint cei care decid cand si daca Romania merita performanta sau nu. Si probabil si astia la randul lor sint marionetele mafiei pariurilor sau altor bogati care au interes ca Romanii sa nu fie fericiti niciodata. De asta nu avem nationala, de asta nu avem fotbal, de asta avem circ, de asta..... Piturca nu e antrenor slab, desi e mai capos ca mine. S-ar putea sa nu fie nici rau intentionat, ci sa primeasca ordine de sus cu cine sa joace si intrucat e slab de inger e usor sa-l manipulezi. In fine.....

monere1980
monere1980  •  11 Noiembrie 2013, 19:02
Postat de thebluestlion pe 11 Noiembrie 2013, 13:36

Pantelimon e mai bun decat Hart, Hart e un mascarici, din pacate e un mascarici englez. Nu sustin ca Panti e un super portar, dar e clar peste Hart!

nu-s de acord cu tine. Pe Hart l-am vazut scotand mingi imposibile in meciuri importante (impotriva Realului sau Borussiei Dortmund). Pe Panti nu l-am vazut scotand nimic, ba o mai si comitea (cand era la Timisoara, ca atunci l-am vazut aparand ultima data :)) ). Sigur, si Hart a comis-o destul de grav in ultimul timp, dar este oricum mai bun ca Pantilimon. Atata tot ca trece printr-o perioada nefasta pe care sint sigur ca o va depasi pana la mondial.

mgexpert
mgexpert  •  11 Noiembrie 2013, 17:26

..şi Lobonţ a primit o veste bună de la Piţurcă. Deşi trece de 35 şi n-a mai stat în poarta Romei de o veşnicie, prinde iar naţionala.. Curat murdar, coane Fănică..

Vezi toate comentariile (16)
Comentează