INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANGLIA

Pantilimon nu pleacă de la City: "Îmi merge foarte bine, acum trebuie să îmi aştept rîndul""

Articol de GSP - Publicat marti, 11 decembrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 11 decembrie 2012 17:20

Dat ca şi plecat în mai multe rînduri de la Manchester City, Costel Pantilimon (25 de ani) susţine că nu s-a pus niciodată problema despărţirii de campioana Angliei.

Deşi este de cele mai multe ori doar rezervă, fostul portar al celor de la Poli Timişoara are încredere în propriile forţe şi promită să devină un concurent serios pentru Joe Hart. 

"Îmi merge foarte bine, sînt liniştit la echipa mea, îmi văd de treabă, de ce am eu de făcut. Asta îmi dă motivaţie şi mă linişteşte. Am răbdare, este greu pentru fiecare jucător să prindă un loc de titular. La postul de portar este dificil pentru că suntem doi. Eu îmi văd de treabă şi îmi aştept şansa de a juca", a spus Pantilimon pentru Dolce Sport.

"Panti" s-a transferat la Manchester City în 2011 şi spune că aşteptă şi alţi români în Anglia, astfel avînd toţi ocazia de a se adapta mai uşor. 

"M-aş bucura să vină şi alţi români, suntem doar doi, m-aş bucura să mai vină şi alţii pentru că ne-ar fi şi nouă mai uşor" a completat Pantilimon.

Playtech: Doliu în lumea fotbalului. A murit electrocutat în baie, din cauza telefonului mobil


Comentarii (5)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  12 Decembrie 2012, 07:21

Nationala are rezerva perfecta de portar in Pantilimon ...

casual23
casual23  •  11 Decembrie 2012, 22:41

Pantilimon este bine acolo unde este. Numai sa te antrenezi in mediul ala cu Joe Hart, Massimo Battara, sa primesti suturi de la fotbalisti de talie mondiala, si tot este mult mai bine decat sa joci titular in Romania. Panti s-a integrat foarte bine in colectiv. Este un portar bun, linistit, isi vede de antrenamente, te poti baza pe el in caz de nevoie. Este rezerva perfecta, jucator de lot. Oricum, pe Hart nu l-ar scoate niciun portar din lume din poarta lui City. Succes Pantilimon!

claudiub_80
claudiub_80  •  11 Decembrie 2012, 21:17

donezz 1 eur pt inca o banca pt pantelimon

Vezi toate comentariile (5)
Comentează