INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PAOK - ARIS 1-1

PAOK - ARIS 1-1 // Răzvan Lucescu iese la atac după ce PAOK a fost dezavantajată de arbitri: „Vreau să văd un singur meci în care am câștigat după o eroare!”

Răzvan Lucescu a acuzat arbitrajul după remiza cu ARIS
Răzvan Lucescu a acuzat arbitrajul după remiza cu ARIS

Articol de - Publicat luni, 25 februarie 2019 09:24

PAOK a fost egalată de Aris după un gol din ofsaid, scor final 1-1, dar Răzvan Lucescu admite: „Nu sunt nebun, a fost o zi proastă, am jucat slab, ne-a lipsit inspirația”. 

Chiar și cu arbitri străini, PAOK tot nu scapă de pericolul erorilor cu fluier sau steag. E prima, la distanță de urmăritoare, pare scăpată spre titlul pe care-l visează de 34 de ani. Și e invincibilă după 22 de etape.

Totuși, Răzvan Lucescu ar fi vrut a 20-a victorie din acest sezon și nu a fost decât al treilea egal, pentru că, în minutul 85, asistentul norvegian Jon-Michael Knutsen nu a văzut ofsaidul la Fran Vélez. Iar derbyul cu Aris s-a încheiat 1-1, nu 1-0.

"Prea multe greșeli, prea puține ocazii"

"Nu sunt nebun, a fost o zi proastă, am jucat slab, ne-a lipsit inspirația", e dezamăgit antrenorul alb-negrilor. "Vrem să câștigăm acest campionat cu disperare, dar trebuie s-o dovedim în fiecare duminică. Acum, am făcut prea multe greșeli, nu ne-am creat ocazii suficiente, ca de obicei.

Însă am spus că putem învinge chiar și într-o zi proastă, când nu suntem la înălțime. Meciul ar fi trebuit să se termine cu victoria noastră. Am fost egalați cu un gol din ofsaid".

Vin Panionios și Panathinaikos

Și protestul continuă, cu aluzie și la sezonul trecut, când PAOK a pierdut titlul la "masa verde": "Vreau să văd un singur meci în acest an în care noi să câștigăm după o eroare de arbitraj".

Pe Răzvan îl așteaptă alte două partide importante. Miercuri, acasă, cu Panionios, în returul "sferturilor" Cupei Greciei (1-2 în prima manșă). Și duminică, la Atena, cu Panathinaikos. 

"Credeți că jucătorii mei nu arată pasiune luptând pentru titlul carierei? Doar că ziua perfectă nu e în fiecare zi. Suntem oameni. Am alergat, am luptat, dar n-am făcut alegerile corecte"
Răzvan Lucescu, antrenor PAOK

3 egaluriși 19 victorii are PAOK în acest campionat, ajungând la 58 de puncte (golaveraj 46-11), zece peste Olympiakos, care are un meci în minus

Vezi și: „Generalul cu căciulă” » Un ziar oferă fanilor 100 de căciuli „marca Răzvan Lucescu”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
1566178743642986
Vlad Hartea  •  25 Februarie 2019, 13:38

A inceput si baiatul asta, precum tatal sau, sa vada in arbitrii, federatie si mai stiu eu ce, numai dusmani !! Nu l-am auzit niciodata de Lucescu jr, la fel ca si tatal sau, sa declara ca au jucat prost, ca au aplicat o tactica gresita, sau sa-si reproseze ceva !! Este o boala in familia asta !!

miki123
miki123  •  25 Februarie 2019, 12:44

bazinga......lasă-l pe Răzvan Lucescu, știe el ce face! Răzvan este un antrenor deosebit și apreciat, nu ca dică, tijă sau regheblat! Problema este, de ce ai plecat tu de la poarta lui nea gigi?!? ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bazinga
bazinga  •  25 Februarie 2019, 11:53

Incepe si asta ca tata'su,arbitrii sunt de vina,am fost furati si tot repertoriul asta ieftin...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează