INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRECIA

PAOK Salonic, echipa lui Răzvan Lucescu, câștigă în prima etapă din Grecia » Așteaptă înfruntarea de totul sau nimic din Liga Campionilor

FOTO: Facebook @PAOK
FOTO: Facebook @PAOK

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 august 2018 18:23

PAOK Salonic s-a impus în prima etapă a noului sezon din Grecia, scor 1-0, în fața lșui Asteras Tripolis, și așteaptă returul cu Benfica, din play-off-ul Ligii Campionilor.

Răzvan Lucescu și-a menajat o bună parte dintre titulari, pentru meciul decisiv de miercuri. Fără fostul stelist Varela, tânărul Limnios sau căpitanul Pelkas, PAOK a controlat autoritar înfruntarea. Prima repriză a consemnat o posesie sterilă, cu puține șanse clare de gol.

Golgeterul formației, sârbul Aleksandar Prijovic, a lovit și astăzi. A transformat cu siguranța lovitura de la 11 metri, din minutul 58. Răzvan Lucescu a trimis în ultimul sfert de oră în teren și cele mai tari achiziții ale verii, pe Chupa Akpom, venit de la Arsenal, și pe suedezul Pontus Wernbloom, sosit liber de contract.

PAOK începe noul sezon din Grecia cu un deficit de două puncte, din cauza incidentelor de la partida cu AEK Atena din campionatul precedent, când patronul formației, Ivan Savvidis, a pătruns pe teren înarmat. 

PAOK Salonic joacă miercuri returul play-off-ului Ligii Campionilor, contra portughezilor de la Benfica Lisabona. Partida tur s-a terminat la egalitate, scor 1-1. 

PAOK Salonic - Asteras Tripolis 1-0
A marcat: Prijovic (pen.) '58

Desfășurarea TEXT a partidei

Echipa de start a lui PAOK Salonic: Paschalakis - Matos, Khaceridi, Crespo, Vierinha - Canas, Shakhov - Jaba, El Kaddouri, Warda - Prijovic
Rezerve: Rey - Kitsiou, Malezas, Pelkas, Wernbloom, Bisewar, Akpom
Antrenor: Răzvan Lucescu

Stadion: Toumba Stadium (Salonic)
Arbitru: Koutsiaftis Aristomenis

 
 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
miloguuu
miloguuu  •  26 August 2018, 15:07
Postat de dinamo_fan pe 26 August 2018, 01:26

ala nu a fost penalty pentru PAOK. sunt curios daca juniorul a recunoscut pentru ca la meciul cu Benfica a fost foarte vocal la penaltyul obtinut de adversari.

thank you Benfica!

fishman75
fishman75  •  26 August 2018, 09:44
Postat de ovidiu_3003 pe 25 August 2018, 20:26

...de ce am urmari la tv meciuri din cmpionatul slabut al Greciei ?

pai nu ar mai exista fraieri ca tine sa se mire....

dinamo_fan
dinamo_fan  •  26 August 2018, 01:26

ala nu a fost penalty pentru PAOK. sunt curios daca juniorul a recunoscut pentru ca la meciul cu Benfica a fost foarte vocal la penaltyul obtinut de adversari.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează