INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PAOK SALONIC - LEVADIAKOS

PAOK SALONIC - LEVADIAKOS // Business excelent: cum se scot bani în ziua în care Răzvan Lucescu poate deveni campion în Grecia

PAOK SALONIC - LEVADIAKOS
PAOK SALONIC - LEVADIAKOS

Articol de - Publicat duminica, 21 aprilie 2019 09:31

Toată suflarea lui PAOK Salonic, jucători, Răzvan Lucescu, familia patronului Savvidis și, mai ales, fanii grecilor, sunt pregătiți pentru a celebra diseară primul titlu din istoria clubului după o pauză de 34 de ani. PAOK - Levadiakos e azi, de la ora 19:00, liveTEXT pe GSP.ro. 

  • Reporterul GSP Eduard Apostol se află în Salonic, de unde trimite cele mai noi informații despre formația lui Răzvan Lucescu și atmosfera din oraș

Click AICI pentru live + statistici de la meci

Bucuria este cu atât mai mare cu cât PAOK e prima formație din afara Atenei rivale ce va câștiga campionatul după trei decenii!

Și toți se pregătesc cum trebuie de sărbătoare, iar dacă mai iese și un profit de pe urma acesteia, cu atât mai bine. Cum magazinul oficial al clubului a fost închis sâmbătă și-și va deschide astăzi porțile cu marfă nouă destinată succesului istoric, au trecut la treabă micii întreprinzători.

Seara, la doi pași de Turnul Alb, locația-simbol a Salonicului, unde se va desfășura petrecerea fanilor cu jucătorii la noapte, un vânzător ambulant și-a expus marfa la tarabă chiar lângă grupurile de suporteri ai lui PAOK, care începuseră party-ul în avans.

Prețurile sunt pentru toate buzunarele: fularele costă 5 euro, cele "clasice", cu sigla și cu numele clubului cu caractere grecești, 10 euro cele pe care apare titlul "campioana 2019", tricourile 15 euro, cele pentru evenimentul anului, stegurile 5 euro, fanioanele într 5 și 10 euro.

Se așteaptă ca numărul vânzătorilor ambulanți să crească simțitor astăzi, atât la stadion, cât și în zona de la Turn, unde se vor strânge zeci de mii de oameni.

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
para.para
para.para  •  21 Aprilie 2019, 10:42

Ambalatorul Apostol din cauza fcsb-ului si-a lui gigi becali, nu poate sa mai faca deosebirea intre "dupa 34 de ani" si "dupa fix trei decenii". Apostole, cand spui "fix trei decenii" asigura-te ca sunt fix 30 de ani si nu 34. Daca spuneai "dupa mai mult de trei decenii" era altceva, dar fcsb si becali iti umple timpul si nu mai ai cum sa gandesti.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close