INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRECIA

PAOK Salonic poate scăpa de pedeapsă: "Justificarea nu respectă în totalitate regulamentul"

FOTO: Facebook @PAOK Salonic
FOTO: Facebook @PAOK Salonic

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 martie 2018 18:10

PAOK Salonic a fost decimată de hotărârea Comisiei de Disciplină din Grecia, care a penalizat-o cu 3 puncte, echipa pierzând și meciul cu AEK la "masa verde". Avocatul formației, Lakis Simeoforidis, e optimist însă în legătură cu apelul.

Incidentele de la PAOK Salonic - AEK Atena, când patronul gazdelor, Ivan Savvidis, a pătruns pe teren înarmat, le-au frânt speranțele la titlu elevilor lui Răzvan Lucescu.

Lakis Simeoforidis, avocatul lui PAOK, e de părere că decizia va fi cu totul alta după apel, dacă echipa va avea parte de o judecată corectă.

"Decizia are vulnerabilități. Justificarea, una de 50 de pagini, nu respectă în totalitate regulamentul disciplinar. Am observat câteva slăbiciuni pe care vom încerca să le speculăm.

Vă spun din start: sunt optimist, dar presiunile din exterior mă fac să rămân cu picioarele pe pământ. Dacă acest caz ar fi judecat de o comisie corectă, fără influența presei și a politicului, am avea câștig de cauză", a declarat Simeoforidis pentru Gazzetta.gr.

Ivan Savvidis, patronul pistolar, a fost suspendat 3 ani de pe stadioanele din Grecia

"În cazul domnului Savvidis este o decizie interpretabilă. Regulamentul are multe scăpări. De cele mai multe ori comisiile hotărăsc în funcție de cazuri prededente. E pur și simplu o chestiune de interpretare", a punctat Simeoforidis.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (5)
112542922815813
Valy Ciocea  •  31 Martie 2018, 10:34
Postat de miki123 pe 30 Martie 2018, 20:25

Si ce te agiti asa bai "unico"?!? Ai damf de branza de mioara din pipera!! PAOK a castigat meciurile pe teren si au fost provocati in meciurile cu aek si olimpiakos! Asa a castigat si echipa lui jiji cu provocari, brichete si valize cu euro!!! Parlytylor care sunte-ti clonati!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

372039116337551
Dembeles Cosmin  •  30 Martie 2018, 23:59
Postat de unico_biancorossi pe 30 Martie 2018, 19:41

Incidente grave : 9-15 puncte. Incidente foarte grave : retrogradare disciplinara in liga secunda. Incidente soldate cu victime sau care pun in pericol grav publicul si spatiile publice : excludere din federatie. Sanctiunea primita este sub Regulamentul Superligii. Kyr Simeoforidis se refera la legendele Olimpului, probabil, raportul e facut public si contine recunoastere expresa din partea lui Savvidis, si multe probe clare ce dovedesc faptul ca patronul paoKi a amenintat conducatori ai echipei adverse, observatorul, arbitrul de rezerva, etc, intrand pe un teren de fotbal in timpul regulamentar, facand presiuni, amenintari grave si fiind inarmat cu pistorul Beretta M9 Airsoft, afisat ostentativ, ceea ce a fost observat si a creat temeri grave, panica si imposibilitatea reluarii partidei. Cainii paoKi au fost sanctionati sub prevederile din Regulament, predictiile erau de 12 puncte, ei au primit 3 puncte, joc pierdut si 2 puncte minus, pentru sezonul viitor (8 in total, mai mic decat 9, minimul regulamentar). So, keep close the mouth, Kyr, kalinihta te.

Esti *** si prost informat ( influentat ) .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

990056284361956
Alex Alex  •  30 Martie 2018, 20:53

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează