INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Dennis Man, criticat după ultimul meci la Parma: „Își arată limitele”

Dennis Man
Foto: Imago
Dennis Man Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 martie 2022 10:11 / Actualizat sambata, 12 martie 2022 10:42

Dennis Man (22 de ani), mijlocașul celor de la Parma, a avut o nouă prestație modestă în tricoul „cruciaților” în partida cu Cittadella, scor 1-1.

Integralist, Man nu doar că a concretizat nicio șansă pe faza de atac, însă a gafat decisiv și în apărare. Internaționalul român a provocat un penalty în minutul 25, când l-a faultat în careu pe atacantul Mirko Antonucci. Giacomo Beretta a transformat și oaspeții conduceau cu 1-0. 

Parma a reușit până la urmă să egaleze, prin Juric în minutul 81 și chiar putea câștiga partida, dar Brunetta a ratat un penalty în minutul 90+6.

La finalul partidei, antrenorul Giuseppe Iachini nu l-a iertat pe Man pentru prestația dezastruoasă: „Am pierdut câteva mingi din cauza lui Man, iar asta a permis oaspeților să aibă faze periculoase. Trebuia să fim mai buni la finalizare, să punem presiune mai mare”, a declarat Iachini potrivit Tuttomercatoweb.

Dennis Man, criticat după ultimul meci jucat

Nici jurnaliștii italieni nu au fost mai blânzi cu românul, Man fiind notat cu nota 5, a doua cea mai slabă notă din echipa „cruciaților”.

„Inspirat la începutul meciului, își creează prima ocazie de a marca. Colaborează bine cu atacantul Franco Vazquez, dar când este nevoit să se apere își arată limitele. Din acest motiv a și provocat penalty-ul din care Citadella a deschis scorul. După acea fază s-a stins”, au notat și jurnaliștii italieni.

VIDEO Rezumatul meciului Parma - Cittadella 1-1

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Alarmă la Lazio! Ștefan Radu poate rata meciul cu Veneția
STRANIERI
Alarmă la Lazio! Ștefan Radu poate rata meciul cu Veneția
Panică la Liverpool, după ce Salah a refuzat prelungirea » Care e situația vedetei de pe Anfield + Ironia impresarului
ANGLIA
Panică la Liverpool, după ce Salah a refuzat prelungirea » Care e situația vedetei de pe Anfield + Ironia impresarului

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
fairplayromania
fairplayromania  •  12 Martie 2022, 15:03

A jucat penibil . Un jucător mediocru. Man, Moruţan si Octavian Popescul tripleta catrastofă a fotbalului românesc .

marius1979
marius1979  •  12 Martie 2022, 13:34

Mai importanta Ii freza si coama aia care tot o lustruieste in poze. Freza si tatuaje si Ii destul

157529838161978
Tudorel Dumitru  •  12 Martie 2022, 13:01

Cum adica si-a aratat limitele ?Niste nepriceputi astia care scriu in ziarele italiene.Nu este acelasi fotbalist pe care-l ridicau in slavi clanul Becali, Mitica Dragomir si voi cohorta de ziaristi capabili ?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează