INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Dennis Man, pe radarul campioanei din Franța! Parma, de neclintit

Dennis Man, Parma // foto: Guliver/gettyimages
Dennis Man, Parma // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat joi, 03 iunie 2021 08:29 / Actualizat joi, 03 iunie 2021 08:42

Dennis Man (22 de ani) a atras atenția campioanei din Ligue 1, Lille. Parma îl consideră netransferabil pe român.

Dennis Man continuă să atragă interesul echipelor din afara Italiei. După ce a fost ofertat de Trabzonspor - propunere respinsă instant de Parma - acum a venit rândul celor de la Lille să roiască în jurul fotbalistului român.

Dennis Man, soluție pentru Lille?

Publicația locală ParmaLive susține că de Man s-a interesat recent Lille, noua campioană a Franței, care va lua startul în grupele Champions League sezonul viitor.

Francezii nu au făcut încă o ofertă concretă, dar există interes din partea lor pentru un eventual transfer al lui Man. Totuși, Parma nici nu ia în calcul despărțirea de Man

Conducerea „gialloblu” îi vede pe Man și Mihăilă cruciali în misiunea de a promova în Serie A la capătul sezonului 2021/2022. La finalul ultimei stagiuni, Parma a căzut în „B”, de pe ultimul loc din campionat. 

14 meciuria jucat Man pentru Parma. Atacantul român a înscris de două ori și a oferit o pasă decisivă, dar echipa sa a retrogradat în Serie B

Dennis Man, caracterizat de italieni

Portalul Parma Live a caracterizat cele 14 meciuri jucate de Dennis Man în tricoul Parmei, perioadă în care a înscris două goluri. Ce au remarcat aceștia la jucătorul transferat pentru 11 milioane de euro de la FCSB?

„Marele transfer din ianuarie nu a înșelat așteptările, dar nu a reușit să ajute echipa să obțină o salvare miraculoasă: Dennis Man a lăsat să se vadă că are reale calități în cele 14 prezențe în Serie A, dar contribuția sa nu a fost decisivă pentru soarta echipei. 

Ghinionul accidentării l-a oprit într-un final de sezon foarte amar pentru echipă. Cea mai bună prestație a sa rămâne fără îndoială cea împotriva Romei. Atunci a arătat o accelerare care bagă frica în adversari, apoi l-a servit ideal pe Mihăilă”.

Dennis Man, lăudat în Italia: „Ribalta a afirmat că va repori la drum cu Man și Mihăilă”

„Foarte frumos și golul contra lui Benevento, chair dacă, din păcate, nu a ajutat la rezultatul final. 

Ribalta a afirmat de multe ori recent că Parma va reporni la drum cu Man și Mihăilă pentru a construi un viitor de succes. Nu va fi ușor să-l pastrez pe Man, dar cu siguranță mi-ar plăcea să-l văd cu un antrenor care să gândească un joc ofensiv ca idee principală”, au scris cei de la Parma Live despre Dennis Man. 

VIDEO. Ce viitor îi prevede Ionuț Chirilă lui Dennis Man: „Poate ajunge la o echipă de top”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

I-a găsit Pep Guardiola înlocuitor lui Aguero? Cu ce star negociază Manchester City

Carlo Ancelotti preia frâiele la Real Madrid! Ce se întâmplă cu Bale și Sergio Ramos

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
romeverest
romeverest  •  03 Iunie 2021, 11:31

Bai baieti…..ia vedeti daca nu ii gasiti lui Man vreun loc la Barcelona avand in vedere ca Dembele este pe lista de transferuri !! Poate la City pentru ca tot a plecat Kun Aguero !! Chiar nu va dati seama cat de comici sunteti ??

Vezi toate comentariile (1)
Comentează