INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

Pas greșit pentru Rednic în Belgia, deși echipa lui a condus cu 2-0

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 septembrie 2017 23:21

Mouscron, formația antrenată de Mircea Rednic, a ratat dramatic șansa unei noi victorii în Belgia, fiind egalată de Mechelen în prelungirile partidei. A fost 2-2, într-o partidă în care Rotariu a intrat pe teren în minutul 73. 

Mouscron a început entuziasmant partida: echipa lui Rednic conducea deja cu 2-0 în minutul 26, grație reușitelor lui Olinga și Awoniyi.

Echipa "Puriului" a scăzut însă considerabil nivelul în repriza secundă, iar Mechelen a reușit să egaleze, grație golurilor lui Schoofs, din minutul 76, și al lui Cobbaut din minutul 90+2.

Rotariu a început meciul pe bancă, fiind introdus pe teren în minutul 73, în locul lui Mohamed. Antun Palici, fostul căpitan al lui Dinamo, a fost rezervă neutilizată.

  • Mouscron e în continuare pe trei, cu 17 puncte, dar ar putea fi devansată de Waregem, care joacă duminică pe terenul lui Lokeren.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
ralffy_mr
ralffy_mr  •  01 Octombrie 2017, 10:16

Un egal e pas gresit pt Mouscron, mai ***, mai? Pai Dc? Astia au obiectiv Campionatul? Eu credeam ca salvarea debla retrogradare e obiectivul lor...caz in care orice punct obtinut e un succes! *** presei romane!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

623506571124451
Marian Iordachescu  •  01 Octombrie 2017, 03:34

Sumudica demonstreaza ca sre vslosre si in Turcia Cei care il contestau ce mai spun? La FCSB nu vin nummai antrenori papusari care joaca legati cu sfori trase de Becali Ecipa e formata din cei mai buni mercenari adunati de la echipele din tara care nu-i intereseaza decat baniisi se supun ca ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vlad.dracul
vlad.dracul  •  01 Octombrie 2017, 00:27

Mouscron a început să se strâmbe >; )

Vezi toate comentariile (3)
Comentează