INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRECIA

Patronul pistolar, discurs emoționant în vestiarul lui PAOK Salonic: "Ce e mai frumos abia acum începe. Nu vă voi uita niciodată!"

FOTO: Facebook @PAOKFOOTBAL
FOTO: Facebook @PAOKFOOTBAL

Articol de GSP - Publicat marti, 08 mai 2018 21:26

Ivan Savvidis, patronul celor de la PAOK Salonic, a ținut un discurs prin Skype înaintea finalei Cupei Greciei cu AEK Atena, de sâmbătă, 12 mai.

PAOK a terminat pe locul 2 în Grecia, fiind depunctată din cauza incidentelor petrecute la derby-urile cu Olympiakos și AEK Atena. La ultimul, patronul formației a intrat înarmat pe teren după ce arbitrul nu a validat golul marcat în prelungiri de Varela. Vezi detalii AICI!

"Răzvan, ai reușit să sudezi echipa într-un timp atât de scurt. Ai instaurat un climat impecabil la echipă și ai adus spiritul învingător. Am terminat sezonul în forță, cu capul sus. Felicitări!

Anul acesta m-ați făcut mândru. Avem multe titluri în față. Performanțele ne așteaptă. Ce e mai frumos abia acum începe. Nu voi uita niciodată acest sezon, nu voi uita acest grup. Vreau să vă mulțumesc încă o dată.

Vreau să fiți calmi și să cuceriți Cupa. Vom sărbători ca o adevărată familie!", a fost mesajul transmis de Savvidis.

Vezi și: Mircea Lucescu anunță următorul pas din cariera fiului său, Răzvan: "Se va răzbuna pentru ce s-a întâmplat anul ăsta"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
ucluj2011
ucluj2011  •  09 Mai 2018, 15:31
Postat de fancraiova pe 09 Mai 2018, 09:04

De ce e Prost gigele patronul lui PAOK ça baga milioane on jucatori si daca nu era furat castigau titlul la pas sau ça nu face ça idolul tau ciobanu sa cumpere tôt ce e mai bun si sa terminé pe locul 2 ????

Corect. Mulți FCSB-iști frustrați , înrăiți , și cu un IQ SUB limita minimă fac valuri pe uscat și spun lucruri pe care nici ei nu le cred. Respect Răzvan Lucescu!!! Întradevăr adevărata campioană este PAOK Salonic. Ceilalți , cei de la AEK și Olympyakos sunt doar niște impostori , niște mafioți grețoși și mincinoși , niște FALSURI fără pic de FairPlay și bun simț.

fancraiova
fancraiova  •  09 Mai 2018, 09:04

De ce e Prost gigele patronul lui PAOK ça baga milioane on jucatori si daca nu era furat castigau titlul la pas sau ça nu face ça idolul tau ciobanu sa cumpere tôt ce e mai bun si sa terminé pe locul 2 ????

803082283107869
Gigel Bekali  •  09 Mai 2018, 08:32
Postat de fangigi pe 08 Mai 2018, 23:12

Grecul asta e mai prost si decat ciobanul, ceea ce nu e la indemana oricui!;)))

...e rus *** prostovan

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close