INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Pe făraș » Rusescu a dat chix și la Osmanlispor: a ajuns pe lista neagră a clubului

Rusescu (în negru) are o medie de 36,6 minute pe meci la Osmanlispor în campionat
Rusescu (în negru) are o medie de 36,6 minute pe meci la Osmanlispor în campionat

Articol de - Publicat marti, 10 noiembrie 2015 00:00

Rusescu este pe lista neagră a celor de la Osmanlispor, oficialii turci căutîndu-i deja înlocuitor. Și Takayuki Seto ar putea fi vîndut la iarnă.

Raul Rusescu nu și-a regăsit forma în Turcia, la Osmanlispor (locul 11 în Superliga). Atacantul de 27 de ani nu i-a impresionat pe conducătorii clubului din capitală, aceștia din urmă căutîndu-i înlocuitor pentru mercato din iarnă. Ex-stelistul a bifat doar 200 de minute în 4 meciuri, în toate competițiile, fără a marca.

Osmanlispor a pus ochii pe Moussa Sow, ex-Fener, ajuns între timp sub comanda lui Cosmin Olăroiu la Al Ahli, doar că acesta n-a făcut la Dubai dovada celor 16 milioane de euro investiţi în transfer. Turcii caută un atacant, ar vrea unul "cu nume".

Nici Takayuki Seto, ex-Astra, nu are un viitor foarte sigur la Osmanlispor, acolo unde mai sînt Gabriel Torje și Lukasz Szukala. Turcii caută un închizător pentru proximul mercato. Niponul, 29 de ani, a reușit un assist în 10 meciuri în 559 de minute în toate competițiile.

550.000 €este salariul anual al lui Rusescu la turci, cota atacantului pe transfermarkt.de fiind de două milioane

325.000 €este salariul anual al lui Takayuki Seto la Ankara, cota închizătorului fiind de 1,3 milioane de euro

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
conj
conj  •  10 Noiembrie 2015, 18:47

Ce salarii primesc unii jucatori submediocri, mult peste manageri puternici de multinationale si ultimii muncesc si 20 de ore la rand. Din punct de vedere al muncii si al productivitatii baietii astia sunt cam la nivelul unuia cu 4 clase care mai mult sta prin carciumi si-si aduce aminte de munca de doua ori pe an. Inteleg super vedetele gen Ronaldo sau Messi, aia macar produc bani si atrag sponsori la greu si chiar sunt spectaculosi.

ataraxia
ataraxia  •  10 Noiembrie 2015, 15:10
Postat de para.para pe 10 Noiembrie 2015, 12:16

Pentru indobitocirea romanilor, aceste petarde sunt supervalori in romanika. Daca ajung si la fcsb, au locul asigurat intre "legendele si fostii mari jucatori".

de ce spui romanika? asa ai auzit tu ca spun cocalarii?

samertx
samertx  •  10 Noiembrie 2015, 14:06
Postat de valiza.epo pe 10 Noiembrie 2015, 10:05

Cum sa piarda ceva ce n-a avut niciodata?!

:))

Vezi toate comentariile (11)
Comentează