INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Pisa, cu Pușcaș și Marius Marin titulari, a pierdut cel mai important meci al sezonului și rămâne în Serie B

George Pușcaș, Pisa // foto: Imago Images
George Pușcaș, Pisa // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat luni, 30 mai 2022 10:04 / Actualizat luni, 30 mai 2022 10:31

Pisa, cu George Pușcaș (26 de ani) și Marius Marin (23) titulari, a ratat promovarea în Serie A, după 3-4 la retur (4-6 la general) cu Monza, în finala barajului pentru primul eșalon din Italia.

Învinsă de Monza în turul finalei barajului de promovare în Serie A, 1-2, Pisa avea nevoie de o victorie la returul jucat duminică seara, pe teren propriu.

Cu românii Marius Marin și George Pușcaș titulari, nerazzurrii conduceau cu 2-0 după doar 9 minute, goluri Torregrossa (minutul 1) și Hermannsson (9). Machin a stabilit scorul pauzei, 2-1.

Dinu, acid după ce „câinii” au ajuns în Liga 2: „Acum 2 ani, s-au făcut din 14 - 16 echipe. Să se facă 18 echipe şi să se salveze din nou Dinamo”
DINAMO - U CLUJ 1-1 (1-3 LA GENERAL)
Dinu, acid după ce „câinii” au ajuns în Liga 2: „Acum 2 ani, s-au făcut din 14 - 16 echipe. Să se facă 18 echipe şi să se salveze din nou Dinamo”

Până la finalul timpului regulamentar, fiecare echipă a mai înscris câte un gol: Gytkjaer pentru Monza (minutul 79) și Mastinu pentru Pisa (90). O reușită care a dus meciul în prelungiri, venită la 5 minute după înlocuirea lui Marius Marin. 

Învinsă de Monza, Pisa lui Pușcaș și Marin rămâne în Serie B

Înainte de prima repriză a prelungirilor, a ieșit și celălalt român. George Pușcaș a fost înlocuit cu De Vitis în căutarea golului izbăvitor, numai că echipa care a punctat a fost tot Monza.

Marrone (minutul 96) și Gytkjaer (101) au stabilit scorul final al partidei, 3-4, care a făcut ca rezultatul la general să fie 4-6.

Monza, club deținut de Silvio Berlusconi, cumpărat de fostul proprietar al lui AC Milan în 2018 pentru 3 milioane de euro, promovează astfel în Serie A pentru prima dată în istorie

Celelalte echipe promovate în Serie A sunt Lecce și Cremonese. 

8 goluriîn 22 de meciuri a reușit Pușcaș la Pisa

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Legendara Nottingham Forest a revenit în Premier League după 23 de ani

Cosmin Contra sau cum se poate pierde titlul după ce ai avut 11 puncte avans

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
klauz
klauz  •  30 Mai 2022, 16:13

Puscas si Marin, pe urmele lui gica hagi, jucatori de Serie B. Toti trei petarde!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează