INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Pleacă de la Getafe! Cosmin Contra recunoaşte: "Se pare că sînt pe punctul să mă vîndă" » Unde merge

Articol de GSP - Publicat marti, 16 decembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 16 decembrie 2014 20:19

Cosmin Contra a avut rezultate foarte bune la Getafe, în ciuda faptului că echipa trece prin momente foarte dificile din punct de vedere financiar. 

Antrenorul a recunoscut să sînt şanse reale să plece la Guangzhou în schimbul a 3 milioane de euro, pentru că astfel ar ajuta clubul să supravieţuiască.

"Se pare că sînt pe punctul să mă vîndă. Dacă eu sînt singurul din club care are ofertă, ce să facă? Mi-au sugerat că aş ajuta clubul, dacă oferta e reală, că trec prin nişte momente financiare destul de proaste. Şi peste doi ani să mă întorc. Am înţeles aluzia, vom vedea.

Aş face lucrul ăsta pentru club, pentru că ştiu problemele. Dar e şi un salariu foarte bun pentru mine. De vreo cinci ori mai bun decît am la Getafe. Banii sînt importanţi, dar să vedem ce se va întîmpla. Salariul ăsta nu ţi-l dă nimeni în Europa, decît la o echipă foarte mare. Dar eu mă simt bine la Getafe, mă simt bine în Primera.

Sînt momente în viaţă în care trebuie să faci alegeri şi să ajuţi oamenii care au avut încredere în tine. Probabil această ofertă ar salva un sezon. Şi să rămîn şi să nu fie jucătorii plătiţi...? Să am apoi 3-4 rezultate proaste şi să mă dea afară? Din cauza datoriilor la stat bugetul anul acesta şi anul următor va fi mic", a spus Cosmin Contra la DigiSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
wishmaster
wishmaster  •  17 Decembrie 2014, 09:24
Postat de kmikaz pe 17 Decembrie 2014, 06:58

gsp, nu mai e nimic de "transferat" pe la 5teoaia si prin liga 1 ?!

nu mah, ca de la voi pleaca jucatorii liberi ... de foame, nu se mai transfera ...

madskills
madskills  •  17 Decembrie 2014, 08:50

Contra e penibil cu declaratia asta. "Vai, ma duc in China, tocmai cand am scos si eu capul in lume ca antrenor, ca sa salvez echipa". Bai baiatule, tu nu esti o legenda a clubului cum e Maldini pentru Milan de exemplu, sa ajungi sa te vinzi ca sa-i salvezi pe astia. Banii sunt importanti...Da ba, sunt. Daca nu aveai bani sa-ti platesti intretinerea, mai vorbeam. Dar cand esti tanar si vrei sa-ti construiesti o cariera de succes, sa te duci sa antrenezi in China e sinucidere curata. Erricson s-a dus ca e la apus de cariera, a zis sa-i mai faca pe aia de cateva milioane, dar tu bai Contra? NIMENI nu te obliga sa te vinzi, doar tu accepti asta !

kmikaz
kmikaz  •  17 Decembrie 2014, 06:58

gsp, nu mai e nimic de "transferat" pe la 5teoaia si prin liga 1 ?!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează