STRANIERI  ·  BELGIA

Pleacă Ladislau Boloni de la Antwerp? Dezvăluirile unui oficial: „Vrea să schimbe aerul”

Ladislau Boloni o antrenează pe Antwerp din 2017
Ladislau Boloni o antrenează pe Antwerp din 2017

Articol de — Sambata, 02 Mai, 15:35

Directorul sportiv al lui Antwerp, Luciano D'Onofrio, afirmă: „Am aflat și eu ce a apărut, însă Ladislau Boloni nu mi-a spus nimic direct. Să nu afirmăm că este ceva terminat înainte să se întâmple”.

Luna trecută, Loți Bölöni a dat un interviu televiziunii maghiare M4 Sport, în care anunța: „Înclin să nu mai continuu la Antwerp”. 

Antrenorul în vârstă de 67 de ani, din 2017 pe „Bosuil”, explica de ce ar vrea să plece în vară, la finalul contractului. 

„Boloni nu mi-a spus nimic direct”

„Nu pentru că m-aș simți rău aici. Am ajuns la un nivel în care următorul pas ar fi câștigarea campionatului, iar asta ar însemna o filosofie diferită. Nu cred că mai putem progresa”. 

Directorul sportiv al clubului flamand știe ce dorește tehnicianul, dar cere răbdare, pentru că nimic nu este definitivat. „Am aflat și eu ce a apărut, însă Bölöni nu mi-a spus nimic direct”, a declarat Luciano D'Onofrio. 

„Vom vorbi sigur cu el. Laszlo a spus că vrea să schimbe aerul. Vom vedea ce rezultat va avea discuția noastră. Totuși, să nu afirmăm că este ceva terminat înainte să se întâmple”.

51 de victoriiare antrenorul cu flamanzii (43,2%); mai are 33 de egaluri și 34 de eșecuri

118 meciuria adunat Loți Bölöni în trei sezoane la Antwerp

Citește și alte știri din fotbalul internațional:Câștigătoarea Survivor a divorțat. Crunt ce i-a făcut fostul soț! Imagini greu de privit pentru Elena Ionescu

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:30 Fotbal, Bundesliga

Koln - Leipzig

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1