INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BRIGHTON

PREMIER LEAGUE // Florin Andone, mărturisire după ce a marcat în prima etapă din Premier League: „Asta simt când antrenorul nu mă bagă titular”

Articol de - Publicat miercuri, 14 august 2019 18:38

Atacantul Florin Andone, 26 de ani, a vorbit cu reporterii cotidianului Brighton&Hove Independent după ce a înscris la 3-0 cu Watford, în prima etapă din Premier League.  

După ce a înscris la doar 62 de secunde de la intrarea pe teren, la 3-0 cu Watford, Florin Andone a spus ce simte când Graham Potter, managerul „pescărușilor”, nu îl include în formula de start. Cum s-a întâmplat și week-end-ul trecut.  „La meciurile în care nu prind echipa sunt trist, dar nu am ce face, trebuie să accept decizia managerului”. 

Atacantul nu se aștepta „să marchez după un singur minut, a fost extraordinar”, și vorbește de lupta acerbă pentru titularizare: „Toți vor să prindă primul 11, la antrenamente se vede cât de mare e concurența”. 

La 26 de ani, Andone nu se gândește să se transfere la un club mai important, nici la trofee. Obiectivul lui imediat e „să joc cât mai mult. Și mă pregătesc la maximum pentru a-l convinge pe Mister”. 

Vezi și: 

VIDEO Impresarul lui George Pușcaș, reacție după primul gol marcat în Anglia: „Nu e AK47, e o armă letală” + Pușcaș: „Încă mă acomodez”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează