INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Presa din Spania anunță: Florin Andone, dorit în Premier League!

Articol de GSP - Publicat marti, 13 decembrie 2016 21:10

Atacantul lui Deportivo ar putea bifa un transfer de marcă, fiind urmărit de englezii de la Sunderland, ultima clasată din Premier League. Interesul clubului britanic vine după ultimele evoluții ale lui Andone, care este din ce în ce mai apreciat în Spania, anunță spaniolii de la mundodeportivo.com

Clubul care îl dorește pe Andone se află într-o situație dezastruoasă în Premier League, fiind pe ultimul loc, având una din cele mai slabe ofensive din Anglia: doar 14 goluri marcate în 15 meciuri. 

Veteranul Jermain Defoe și Victor Anichebe sunt atacanții cu care Andone s-ar lupta pentru titularizare la Sunderland

Echipa britanică se află pe ultimul loc în Anglia, deși valoarea totală a lotului este cotată la  99 milioane euro, conform transfermarkt. Sunderland este antrenată de un nume important, David Moyes, cel care a condus-o pe Manchester United în urmă cu două sezoane. 

În comparație, actuala echipă a atacantului român este evaluată la 66,6 milioane euro, conform aceluiași site de specialitate. 

După un început mai ezitant, Florin Andone și-a intrat în ritm în Spania, reușind cinci goluri în ultimele cinci meciuri pentru Deportivo La Coruna în La Liga. 

Un alt internațional român a jucat în anii trecuți pentru Sunderland, Costel Pantilimon bifând 45 meciuri pentru "pisicile negre" în perioada 2014- 2016.

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (4)
don.uci
don.uci  •  14 Decembrie 2016, 13:14
Postat de Marcello Kazan pe 14 Decembrie 2016, 03:56

Florin Andone NU are ce cauta la Sunderland, echipa cu mari "sanse" la RETROGRADARE !!!... La o echipa care se bate sa evita retrogradarea, exista prea mult NEGATIVISM !!!... Daca pleaca de la Deportivo / La Liga, trebuie sa se duca la o echipa CU PRETENTII, NU in liga a doua, chiar daca vorbim de Anglia...

in Spania fotbalul este mult mai de calitate, si pe placul lui. Nu cred ca i`ar fi bine in Premier, mai ales, vorba ta, la echipa ce sigur o sa ajung in B la anu. si inainte sa deschida gura cineva, Fotbablul spaniol domina Europa de ani buni si in UCL, si in Europa league. Si cand zic domina, spun ca restul campionatelor *** :).

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

127545191014316
Marcello Kazan  •  14 Decembrie 2016, 03:56

Florin Andone NU are ce cauta la Sunderland, echipa cu mari "sanse" la RETROGRADARE !!!... La o echipa care se bate sa evita retrogradarea, exista prea mult NEGATIVISM !!!... Daca pleaca de la Deportivo / La Liga, trebuie sa se duca la o echipa CU PRETENTII, NU in liga a doua, chiar daca vorbim de Anglia...

10154376634229888
Alecu Samsucsidi-Vulpe  •  13 Decembrie 2016, 22:07

Bravo Florine! Parerea mea e a nu se grabeasca, in Spania ii va merge bine daca are un sezon bun. Poate ajunge la o echipa mai puternica. Mi-a placut de el cand l-am vazut live la Romania franta la euro, se bate pt fiecare minge, are viteza, forta...si e inca tanar, va ajunge departe

Vezi toate comentariile (4)
Comentează