INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Presa entuziastă: ”Cu acest Mutu, Cesena chiar se poate salva de la retrogradare”

Mutu a dedicat golurile copiilor săi
Mutu a dedicat golurile copiilor săi

Articol de GSP - Publicat luni, 16 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat luni, 16 ianuarie 2012 10:20

Adrian Mutu a fost eroul Cesenei în partida contra Novarei (3-1). A marcat de două ori, a provocat un autogol şi a obţinut un penalty irosit de Candreva, reuşite ce l-au adus în atenţia mass-media peninsulare. ”Fotbalul nu este o ştiinţă exactă, dar cu un Mutu la acest nivel salvarea Cesenei de la retrogradare nu mai este o utopie”, a scris ”La Gazzetta dello Sport”, care a mai vorbit despre un atacant român care ”a creat mereu haos în careul advers”.

Vezi aici reuşitele lui Mutu

Agenţia ”Datasport” l-a notat pe Adrian cu 8 şi l-a caracterizat astfel: Mutu a tras Cesena după el. A făcut o partidă extraordinară într-o zi de graţie, în care a ajuns la 101 goluri în Serie A. Cu reuşitele sale poate deveni salvatorul echipei”. În schimb, ”Tuttocesena” i-a dat  nota 7 şi a notat că ”Mutu a făcut totul fără a da deloc impresia că exagerează”.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
lumpy666
lumpy666  •  17 Ianuarie 2012, 08:45

DAR DACA AR FI FOST AFARA IN PIATA UNIRII 1000 DE INSI CA ADI ATUNCI POATE CA GUVERNUL AR FI CEDAT DEJA SI GARDIENII,JANDARMII AR FI FOST DE PARTEA NOASTRA IAR SPRAY-LE LACRIMOGENE AR FI FOST DIRIJATI CATRE CEI DIN GUVERN SI REPREZENTANTII LOR CA SA NE CALMEZE SI DE REPORTAJELE IDIOATE SA NU MAI VORBIM CUM URLA DOAMNA DE LA SECTIE!!!! PAI ADI AR FI MERS PESTE EI!!!!! ORI CUM PUTIN FUM E ACUM LA BUCURESTI CA SI CUM E DUPA UN DERBY STEAUA-DINAMO SI NIMIC MAI MULT,NOROC CA ASA ACUM AM AJUNS SI IN FOCUSUL STIRILOR EXTERNE SA FIM SI NOI UNDEVA AMINTITI!!!!!!!!!!!!!!

flo_ax
flo_ax  •  16 Ianuarie 2012, 12:49
Postat de srobertgeorge pe 16 Ianuarie 2012, 12:03

,,acest mutu'' putea ajunge unul din marii fotbalisti ai tuturor timpurilor....dar nu a ajuns...si nici nu va ajunge..

Si ce daca ajungea? Omul a facut ce a vrut muschiul lui, s-a imbogatit, are o viata de lux, joaca fotbal relaxat, nu se agita... Eu cred ca niciodata nu l-a interesat fotbalul mai mult decat distractia, asa ca nu e nicio pierdere. O viata ai, trebuie s-o traiesti dupa pofta inimii, nu cu constrangeri

red_dogs_flo
red_dogs_flo  •  16 Ianuarie 2012, 12:36

nu ajuns cel mai mare fotbalist dar cel putin isi face treaba akm la 33 de ani. la cesena nici nu prea are cu cine juca, el coboara mult sa isi ia mingi

Vezi toate comentariile (4)
Comentează