INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GERMANIA

Presa germană a găsit motivul pentru care Maxim e rezervă la Stuttgart

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 februarie 2016 00:00

Stuttgart o întâlnește mâine pe Hanovra, iar tabloidul Bild a anunțat că Maxim va fi în primul unsprezece deoarece titularul Didavi e suspendat.

"Va profita românul ca să pună astfel presiune pe Didavi? Cu Schalke, etapa trecută, a creat pericol la poarta adversă după ce a fost introdus", a subliniat același Bild, de părere că mijlocașul "are ghinion. O dată pentru că Didavi e în mare formă, dar și pentru că el e mai valoros ca joker".

Opinie pe care o împărtășește și managerul Dutt: "Cu jucători ca Maxim avem posibilitatea de a schimba stilul de joc în cursul partidei".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
khal_37
khal_37  •  26 Februarie 2016, 14:27

Steaua e de vina..l-a sunat Becali pe Ianuli si i-a spus-o clar umilindu-l pe Maxim si pe Dutt conform latrinei gsp din romanika.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează