INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA

Jurnaliștii spanioli îl contrazic pe Gică Hagi în cazul lui Ianis: „Participare timidă. Fără impact”

Ianis Hagi, în duel cu Ferran Torres/ foto Imago Images
Ianis Hagi, în duel cu Ferran Torres/ foto Imago Images

Articol de - Publicat joi, 07 martie 2024 18:59 / Actualizat joi, 07 martie 2024 19:26

Cotidianul spaniol Noticias de Alava a făcut radiografia rezervelor lui Alaves, printre care se regăsește și Ianis Hagi.

Gică Hagi i-a luat recent apărarea lui Ianis, după ce ziarele spaniole au scris că fiul său n-a impresionat la Alaves, unde a ajuns rezervă. Degeaba. Ibericii au venit cu noi critici la adresa internaționalului român, într-o radiografie a jucătorilor de linia a doua ai echipei.

Risc de „implozie” la un club de tradiție! Conferință „nucleară” a antrenorului: „Te antrenezi pe un islaz și vrei să joci ca Barcelona? Suntem o echipă părăsită, nu avem pe nimeni!”
REPROȘURI
Risc de „implozie” la un club de tradiție! Conferință „nucleară” a antrenorului: „Te antrenezi pe un islaz și vrei să joci ca Barcelona? Suntem o echipă părăsită, nu avem pe nimeni!”

Analiză dură în Noticias de Alava a evoluțiilor lui Ianis Hagi

„Minutele pentru jucătorii din planul doi, care pot face diferența, ca Abde și Ianis Hagi, sunt pe cale să se epuizeze. La fel ca Alkain și Giuliano, toți au avut practic timp limitat din decembrie încoace. Mijlocașul român a intrat în scenă în minutul 85 cu Osasuna, în banda stângă, și nu a putut face nimic pentru a se reabilita.

Pe lângă prestația sa discretă din acel meci, e clar că Hagi, în ciuda așteptărilor generate de transferul său, nu a reușit să-și consolideze poziția în formația și în planurile lui Alaves. Participarea lui s-a dovedit timidă.

Jucătorul împrumutat de la Rangers a fost titular doar de șase ori în campionat. De asemenea, nu a avut impactul scontat pe Mendizorroza, în ciuda faptului că este considerat un fotbalist care poate face diferența la fazele fixe și la șuturile din afara careului.

A avut apariții încurajatoare împotriva celor de la Celta și Betis, dar evoluția sa în alb-albastru s-a estompat pe parcursul sezonului”, a sunat analiza cotidianului Noticias de Alava.

În apărarea fiului său, antrenorul Farului amintise că el și-a reluat activitatea după un an de pauză, timp în care s-a refăcut de pe urma unei rupturi a ligamentelor încrucișate.

Cum i-a luat apărarea Hagi senior lui Ianis: „A apărut la echipa de club cât a putut”

„Ianis vine după un an în care a fost accidentat. Înainte de noul an competițional, cu câteva zile înainte să se închidă perioada de transferuri, s-a întâmplat ceva la Rangers și a rămas surprins (n.r. - antrenorul îl lăsase în afara lotului de Champions League).

A reacționat cât a putut în câteva zile, s-a dus în al doilea cel mai bun campionat din lume. A jucat în acest an competițional 21 de meciuri până în momentul de față. Țineți cont, după un an și ceva de accidentare, când multă lume nu mai credea!

A jucat anul ăsta, a apărut la echipa de club cât a putut. Cât a jucat titular, a jucat foarte bine din punctul meu de vedere. Chiar dacă nu are reușite sau nu s-a impus ca titular... În septembrie, octombrie și noiembrie a fost la echipa națională. A lipsit în fiecare lună cel puțin 10 zile, fiind jucător nou. Așa că adaptarea lui a durat mai mult.

E într-un fotbal de elită, cel mai bun, cel mai creativ și tehnic din lume. A apărut de vreo 21 de ori, titular sau mai puțin. Nu e titular de drept, așa cum ne așteptam. Tot ce s-a zis în ziare de unii colegi ai dumneavoastră sunt doar răutăți, prostii, minciuni. S-a ajuns să se spună că Rangers nu-l vrea pe Ianis”, a tunat Hagi.

Match Quiz Rapid - FCSB

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul Rapid - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Imagini fabuloase cu Gică Hagi de la cununia lui Ianis. „Regele” a cântat alături de Gabriela Munteanu piesa „Nah Neh Nah”, de la Vaya Con Dios

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
fabulos
fabulos  •  08 Martie 2024, 10:12

Dar si-a implinit cel mai mare vis, sa-si faca freza.

bacy
bacy  •  07 Martie 2024, 20:50

Atunci când regele devine bufon ! Păcat că nu poate diferența între fotbal și familie !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează