STRANIERI  ·  BELGIA

Președintele lui Gent i-a promis sprijin total lui Bölöni: ”Laszlo, ce ai nevoie?”

Președintele lui Gent i-a promis sprijin total lui Bölöni: ”Laszlo, ce ai nevoie?”
Președintele lui Gent i-a promis sprijin total lui Bölöni: ”Laszlo, ce ai nevoie?”

Articol de - Publicat miercuri, 02 septembrie 2020 12:54 / Actualizat miercuri, 02 septembrie 2020 13:57

Ivan De Witte a declarat că îl va sancționa pe Roman Iaremciuk, atacantul care l-a criticat pe antrenorul Loți Bölöni pentru stilul defensiv.

Criticat de Roman Iaremciuk, unul dintre cei mai importanți fotbaliști ai lui Gent, care i-a reproșat stilul defensiv după victoria cu Mechelen (1-0), Loți Bölöni e apărat de președintele clubului. Care îl ceartă pe ucrainean și îi promite antrenorului sprijin total. Inclusiv transferuri.

"Aș deschide ușa haosului"

"Forma în care a Roman a spus aceste lucruri a fost complet greșită. Nu voi tolera asemenea reacții. Dacă aș face-o, aș deschide ușa haosului", a declarat Ivan De Witte într-un interviu pentru Het Laatste Nieuws, anunțând sancțiuni: "Voi avea o discuție cu Iaremciuk".

Liderul lui Gent a relevat și ce a vorbit cu Bölöni. "L-am întrebat clar pe Laszlo: «Ce ai nevoie pentru a găsi echilibrul între organizare și fotbalul de atac?». Am primit un răspuns clar. Bölöni ne-a cerut modificări în ofensivă".

"A fost o prostie"

Fanii alb-albaștrilor l-au atenționat și ei pe Iaremciuk în Het Nieuwsblad. "A fost o prostie. Victoria cu Mechelen poate fi un impuls pentru echipă, iar el a creat și mai multă tensiune", a spus un suporter. "Bölöni are dreptate. Antrenor nou, reguli noi. Toți jucătorii trebuie să se adapteze", a adăugat altul.

Chiar și jurnaliștii belgieni îl susțin pe tehnician. După ce Tom Boudeweel l-a atacat pe Loți la Sporza, susținând că "are metode de pregătire vechi, de 20, 30, 40 de ani", analistul Mo Messoudi a afirmat la același canal TV că "reacția lui Bölöni la criticile lui Iaremciuk a fost fantastică". Iar fostul jucător Gert Verheyen crede că "antrenorul are nevoie de timp pentru a-și prezenta întreaga poveste".

6milioane de euro a oferit Gent pentru aripa dreaptă Linton Maina, germanul în vârstă de 21 de ani al lui HannoverȘi-a drogat rudele, apoi le-a tăiat gâturile cu un topor. Anunțul făcut acum despre femeia care și-a ucis familia pentru că s-a opus relației ei cu un tânăr mai sărac
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
13:30 Tenis, WTA
Turneul din Doha
Digi 2
17:30 Fotbal, Liga 1
Poli Iași - Voluntari
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Fotbal, Liga 1
CFR Cluj - FC Argeș
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:30 Fotbal, Bundesliga 2
St.Pauli - Hamburger
Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
22:00 Fotbal, La Liga
Real Madrid - Real Sociedad
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
22:00 Fotbal, Premier League
Everton - Southampton
Eurosport
Program TV complet
Liga 1