INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

Președintele lui Gent i-a promis sprijin total lui Bölöni: ”Laszlo, ce ai nevoie?”

Președintele lui Gent i-a promis sprijin total lui Bölöni: ”Laszlo, ce ai nevoie?”
Președintele lui Gent i-a promis sprijin total lui Bölöni: ”Laszlo, ce ai nevoie?”

Articol de - Publicat miercuri, 02 septembrie 2020 12:54 / Actualizat miercuri, 02 septembrie 2020 13:57

Ivan De Witte a declarat că îl va sancționa pe Roman Iaremciuk, atacantul care l-a criticat pe antrenorul Loți Bölöni pentru stilul defensiv.

Criticat de Roman Iaremciuk, unul dintre cei mai importanți fotbaliști ai lui Gent, care i-a reproșat stilul defensiv după victoria cu Mechelen (1-0), Loți Bölöni e apărat de președintele clubului. Care îl ceartă pe ucrainean și îi promite antrenorului sprijin total. Inclusiv transferuri.

"Aș deschide ușa haosului"

"Forma în care a Roman a spus aceste lucruri a fost complet greșită. Nu voi tolera asemenea reacții. Dacă aș face-o, aș deschide ușa haosului", a declarat Ivan De Witte într-un interviu pentru Het Laatste Nieuws, anunțând sancțiuni: "Voi avea o discuție cu Iaremciuk".

Liderul lui Gent a relevat și ce a vorbit cu Bölöni. "L-am întrebat clar pe Laszlo: «Ce ai nevoie pentru a găsi echilibrul între organizare și fotbalul de atac?». Am primit un răspuns clar. Bölöni ne-a cerut modificări în ofensivă".

"A fost o prostie"

Fanii alb-albaștrilor l-au atenționat și ei pe Iaremciuk în Het Nieuwsblad. "A fost o prostie. Victoria cu Mechelen poate fi un impuls pentru echipă, iar el a creat și mai multă tensiune", a spus un suporter. "Bölöni are dreptate. Antrenor nou, reguli noi. Toți jucătorii trebuie să se adapteze", a adăugat altul.

Chiar și jurnaliștii belgieni îl susțin pe tehnician. După ce Tom Boudeweel l-a atacat pe Loți la Sporza, susținând că "are metode de pregătire vechi, de 20, 30, 40 de ani", analistul Mo Messoudi a afirmat la același canal TV că "reacția lui Bölöni la criticile lui Iaremciuk a fost fantastică". Iar fostul jucător Gert Verheyen crede că "antrenorul are nevoie de timp pentru a-și prezenta întreaga poveste".

6milioane de euro a oferit Gent pentru aripa dreaptă Linton Maina, germanul în vârstă de 21 de ani al lui Hannover

Opinie Theodor Jumătate » Să fie fericiți că îl au pe Loți!

Răzvan Marin s-a prezentat fanilor lui Cagliari: „Pasez bine și am un șut puternic. Mi-au plăcut mult Xavi și Iniesta”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează