INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  INTER MILANO - AS ROMA 3-1

Prestaţia lamentabilă din Supercupă l-a îngropat pe Lobonţ la Roma » Un sezon compromis în 90 de minute!

Articol de - Publicat marti, 24 august 2010 00:00

Lobonţ a fost retrogradat drept al treilea portar la Roma după dezastrul din Supercupa Italiei.

Evoluţia slabă din Supercupa Italiei, 1-3 cu Inter, îl va costa scump pe Bogdan Lobonţ. Nu numai că portarul "naţionalei" României a dat cu piciorul şansei de a-şi crea un culoar favorabil spre prima poziţie în ierarhia portarilor Romei. Potrivit cotidianului roman Il Messaggero, el a căzut în dizgraţia antrenorului Claudio Ranieri, iar în campionatul care demarează în week-end va fi doar al treilea goalkeeper, după Julio Sergio şi Doni.

"Greu de crezut că Lobonţ  ar mai putea apărea din nou între buturi. Sîmbătă, cu Inter, a făcut praf toată încrederea pe care i-o acordase Ranieri. El şi-a arătat practic limitele, fiind vinovat la cel puţin două dintre golurile încasate. În acest moment, românul nici nu poate fi prezentat pe Olimpico", scrie Il Messaggero în numărul său de ieri.

Lobonţ nu va avea linişte nici pe locul 3, adică în tribună. Din urmă vine Alexandru Daniel Pena, portarul în vîrstă de 20 de ani luat de Roma de la şcoala lui Gică Popescu, pe numai 50.000 de euro.

800.000 de euro a costat-o pe Roma transferul definitiv al lui Lobonţ de la Dinamo

"Merită banii?"
Il Messaggero se îndoieşte că Lobonţ face aproape un milion de euro, cît a dat Roma ca să-l transfere definitiv de la Dinamo: "E vorba despre o sumă importantă, dacă avem în vedere şi problemele financiare cu care se confruntă Roma. Clubul a îndeplinit o cerinţă a staffului lui Claudio Ranieri. Dar merită banii?".

Opţiunea Hagi la Galatasaray
TURCIA. Gică Hagi ar putea reveni pe banca Galatei. El e una dintre cele două opţiuni ale clubului din Istanbul în cazul separării de Frank Rijkaard. Olandezul e în dizgraţie după ultimele rezultate - 2-2 cu Karpati Lvov în Europa League şi 0-2 cu Bursa în campionat, ambele acasă - şi ar putea fi dat afară dacă nu va cîştiga viitoarele două dueluri. Cealaltă variantă îl priveşte pe Tugay, responsabilul centrului de copii şi juniori Cim Bom, care a vorbit cu Hagi la recentul turneul juvenil de la Constanţa. (Beniamin Osman)

Gourcuff, spre Lyon pentru 20 de milioane de euro
FRANŢA. Lyon se află la un pas să-l achiziţioneze pe Yoan Gourcuff. Cu 20 de milioane de euro este tentată Bordeaux să se despartă de coordonatorul său. Suma ar acoperi deficitul clubului, de 15 milioane de euro, restul banilor putînd fi investiţi în aducerea altui mijlocaş, vizaţi fiind Cabaye (Lille) şi Feret (Nancy). Presa franceză pretinde că afacerea ar urma să se perfecteze azi. Chestionat, jucătorul de 23 de ani a spus: "Vom vedea ce va fi. Cert e că vreau să mă duc la Lyon".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
stelistul51
stelistul51  •  24 August 2010, 10:48

ati tabarat toti pe el,bai botezatule lasa ne nene cu aceste articole antiromanesti,,au fost portari si mai mari care au gafat in finale mult mai importante cu trofee pe masa ,decat super cupa italiei,,meci de antrenament inainte de debutul campionatului.Lobi merita incurajat si sustinut nu birfit si subapreciat,,,comentatorul p.m.

pele_brazilia
pele_brazilia  •  24 August 2010, 10:03

si mai e si titular la nationala..nu merita sa mai fie chemat la nationala..sunt alti mai buni

sandel62
sandel62  •  24 August 2010, 09:44

In campionat mic era bunisor, dar la un campionat unde se joaca fotbal fitele nu mai tin

Vezi toate comentariile (4)
Comentează