INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BUNDESLIGA

Prim avertisment pentru Maxim din partea antrenorului lui Mainz » Remarca lui Schroder după înfrângerea cu Stuttgart

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 28 august 2017 10:41

Mijlocașul român Alex Maxim, modest și la Stuttgart, contra fostei echipe, a primit un prim avertisment de la managerul Mainz-ului, Rouwen Schroder. Mainz a pierdut cu 0-1 disputa contra "șvabilor". 

"O zi neagră pentru Alexandru Maxim". Așa a văzut cotidianul Stuttgarter Nachrichten sâmbăta în care mijlocașul de 27 de ani s-a întors la Stuttgart, unde a îmbrăcat 4 ani și jumătate tricoul lui VfB (ianuarie 2013 - iunie 2017).Și nu doar pentru că noua sa echipă, Mainz 05, a pierdut a doua etapă la rând în Bundesliga (0-1), după debutul ratat cu Hannover '96.

"Alex trebuie să crească!", a fost concluzia managerului Rouwen Schroder. Un prim avertisment pentru noul decar al roș-albilor, a cărui evoluție a lăsat din nou de dorit. "Cu excepția unor «floricele» inofensive, românului nu i-a ieșit nimic", aprecia ieri același Stuttgarter Nachrichten.

Iar Allgemeine Zeitung, din Mainz, a observat că după pauză și până-n minutul 71, când a fost înlocuit, "Maxim nu i-a dat măcar o pasă «vârfului» Muto. Japonezul a rămas complet izolat în față".

"Practic, cel mai bun moment al lui s-a consumat după înlocuire, când fanii lui VfB l-au aplaudat cu toții, inclusiv aceia, puțini, e adevărat, care în timpul jocului îl fluieraseră", au remarcat jurnaliștii gemani.

Altfel, ei au taxat drept "ciudat" refuzul Mainz-ului de a le permite gazdelor să-i organizeze lui Maxim o mică ceremonie de rămas bun în fața suporterilor: "Până la urmă, românul s-a ales doar cu câteva cuvinte de apreciere din partea crainicului stadionului și cu îmbrățișarea antrenorului Hannes Wolf". 

9 pase bune, dintr-un total de 16, a avut Maxim în 71 de minute de joc

20 la sută a fost procentul duelurilor câștigate de român. Șuturi la poartă: 2

"A fost frumos că fanii Stuttgartului nu m-au uitat. Cât ne privește, altfel mă așteptam să pornim la drum în acest sezon, nu cu două eșecuri"
Alexandru Maxim, mijlocaș Mainz 05

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează