INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Prima ofertă pentru Marica » Ar putea fi antrenat de un fost tehnician al Stelei

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 octombrie 2015 12:11

Israelienii de la Maccabi Haifa par să fie primii care s-au interesat de serviciile lui Ciprian Marica, după ce atacantul și-a reziliat contractul cu Konyaspor și a rămas liber de contract.

Maccabi e antrenată de Ronny Levy, fostul tehnician al Unirii Urziceni și al Stelei și pare decis să-l ia pe Marica. În lotul israelienilor sînt 5 stranieri, numărul maxim de jucători din altă țară care pot fi folosiți, anunță Dolce.

Trupa lui Levy e într-o situație disperată în campionat, acolo unde din 6 etape a strîns doar 5 puncte și e "lanterna roșie" a ligii israeliene. Marica s-ar putea întîlni în Israel cu alți patru români: Antal, Pintilii, Hoban, Bumba.

Cota lui Ciprian Marica (30 de ani) a luat-o la vale în ultimii ani. În 2007 era cotat la 7 milioane de euro, însă acum a ajuns să mai valoreze doar 1,8 milioane de euro. Atacantul nu poate fi transferat în Israel decît în perioada de iarnă.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
10204389902090161
Nicolae Cojocaru  •  16 Octombrie 2015, 16:55

Cum să valoreze Marica 1,8 milioane EUR? Si dacă ar fi RON ar fi exagerat de mult.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează