INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Prima reacție a lui Alex Maxim după ce a semnat cu o nouă echipă » Unde ar fi putut juca internaționalul român

Articol de GSP - Publicat marti, 27 iunie 2017 17:40

Mijlocașul Alex Maxim, 26 de ani, s-a transferat de la VfB Stuttgart la Mainz. A semnat un contract pe 4 ani cu echipa care a plătit 3 milioane de euro pentru a-l avea.

Internaționalul român a oferit prima reacție după semnarea contractului.

"Au fost multe discuții cu cei din conducerea lui Stuttgart. E cea mai bună decizie pentru viitorul meu. Îmi doresc ca aici să joc constant. Am discutat și cu antrenorul și am rămas plăcut surprins de ceea ce am găsit acolo.

Mainz a avut un sezon mai delicat, asta după ce în urmă cu 2 ani jucase în cupele europene. Dacă m-ar fi interesat banii, aș fi mers în China, pentru că am fost dorit și acolo.

Este bine din punct de vedere financiar și aici. Dar au fost mai multe lucruri pe care le-am cântărit îniante să semnez", a zis Alexandru Maxim pentru TV Digi Sport.

17 goluri 
a marcat Alex Maxim în 131 de meciuri jucate la Stuttgart în toate competițiile

Maxim a jucat la Stuttgart din 2013, când nemții l-au cumpărat de la Pandurii pentru 1,5 milioane de euro. În sezonul trecut, Maxim a jucat 27 de meciuri în a a doua ligă din Germania și a marcat 5 goluri și a dat 7 pase de gol.

Citește și: OFICIAL / FOTO Alex Maxim a semnat pe 4 ani cu o echipă din Bundesliga! Va purta tricoul cu 10: "O nouă provocare"

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează