INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CUPA ASIEI

Prima reacţie a lui Cosmin Olăroiu după ratarea calificării » Şi-a criticat dur jucătorii la finalul jocului

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 18 ianuarie 2015 20:32

Cosmin Olăroiu nu a reuşit să treacă de faza grupelor la Cupa Asiei cu naţionala Arabiei Saudite, care a pierdut azi meciul decisiv cu Uzbekistan, 1-3. 

Fostul antrenor al Stelei s-a declarat dezamăgit de atitudinea jucătorilor săi, despre care spune că au greşit mult prea uşor.

”E dezamăgitor pentru mine şi pentru toată lumea. Am încercat tot posibilul, am încercat să muncim mult ca să progresăm în toate aspectele jocului, dar cînd faci greşeli ca acelea pe care le-am făcut în meciul cu Uzbekistan, uneori plăteşti, iar acum preţul a fost calificarea.

Din nefericire, am început rău meciul, cu o greşeală, şi după ce am revenit în joc am mai făcut o altă greşeală. Uneori, în fotbal, trebuie să plăteşte greşelile. Echipa Uzbekistanului a fost mai puternică decît noi şi a jucat pînă la sfârşit pentru calificare", a spus Olăroiu la finalul jocului.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
ortega
ortega  •  19 Ianuarie 2015, 09:06

Cămile antrenezi , rezultate de caravană ai ... Cu o oază nu se face Saint Tropez ... I-a bătut și gogomanul ăsta pe flămânzii lui Kim ... i-a nenorocit , că-i bagâ ymbecilul pe toți la pușcărie când se întorc acasă ... Dacă tot antrenează 3 lulele-3 surcele , putea să facă un gest umanitar , să le dea un punct , că le dădea Jong-Un cu suspendare ...

sakamoto
sakamoto  •  19 Ianuarie 2015, 00:16

Daca il dau afara arabii pe ghinionistul si valorosul Oli, are sarmanul doua variante, mari si late:selectioner al Nationalei Romaniei, sau antrenor la Steaua. Si asa cum ne vedeti, antrenorii romani, e baieti destepti si se descurca de minune. Precum fotbalistii romani, care si ei e baieti destepti si se descurca, tot de minune! Fotbalul romanesc, la fel si ca industria romaneasca, a fost odata, ca niciodata...daca ar fi, nu s-ar mai povesti! Foaie verde de urzici, noi avem salarii mari, foaie verde de dudau, la anul va fi mai bine! Poezia moderna nu are nevoie de rime.

spivak
spivak  •  18 Ianuarie 2015, 23:57

Uzbekisbrough ...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează