INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Prima reacție a lui Șumudică după problemele avute la meciul de azi: "Adebayor e un actor onest"

Articol de GSP - Publicat luni, 27 noiembrie 2017 22:10

Antrenorul lui Kayserispor, Marius Șumudică, a vorbit după remiza cu Bașakșehir, scor 1-1. Contestă arbitrajul și chiar dezvăluie ce a aflat despre Emmanuel Adebayor, cel care ar fi făcut henț la golul primit de formația sa.

"Nu sunt genul care să dea vina cu orice preţ pe arbitri. Înţeleg că Adebayor şi-a recunoscut vina, e un actor onest, felicitări lui.

Nu am vorbit prea mult despre arbitraje până acum, dar cred că e momentul să o fac. Eu îi respect pe toţi şi aştept să fiu tratat la fel. Cu Trabzon (n.r. acum două etape, meci încheiat cu scorul de 0-0) am pierdut două puncte. Azi am pierdut două puncte şi cauzele sunt aceleaşi: arbitrii.

Nu e vina noastră, trebuia să avem patru puncte în plus. Uitaţi-vă în clasament şi spuneţi-mi unde ar fi fost Kayserispor acum. Astăzi au venit 25.000 de oameni şi s-a făcut mişto de ei", a spus Şumudică.

Vezi și: VIDEO "Șumudică nebunul"! Scandal la meciul cu Bașakșehir » Șumi și Săpunaru, criză de nervi după golul lui Adebayor

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
ucluj2011
ucluj2011  •  28 Noiembrie 2017, 08:29
Postat de Pompiliu Bota pe 27 Noiembrie 2017, 22:54

Sumi, fotbalul e greu, ia-i pe Razvanel, tati, Ionita si mergeti la Maruță (Pro Gange tv).

Greu-NEgreu , Șumi ESTE antrenor frate.... un antrenor FOARTE BUN , iar în cazul de față chiar are dreptate. A fost henț de henț. Și dacă nu ar fi fost arbitrii hoți , Kaiseryspor ar fi avut 4 puncte în plus și ar fi fost pe locul DOI la două puncte de Galatasaray. Așa că , indiferent de ce am spune noi și cît ne-ar plăcea nouă polemica , ĂSTA este adevărul.

robotzel
robotzel  •  28 Noiembrie 2017, 08:05
Postat de corectu pe 28 Noiembrie 2017, 07:40

Cand pierde si Lucescu spune la fel.I-a fost elev.

Tu ai vazut faza? Sumudica are dreptate. Lasa ura asta impotriva a tot si gandeste limpede.

corectu
corectu  •  28 Noiembrie 2017, 07:40

Cand pierde si Lucescu spune la fel.I-a fost elev.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează