INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

Prime uriașe pentru Stanciu și Chipciu după ce au luat titlul cu Anderlecht » Cât vor încasa foștii steliști

10,8 milioane de euro a încasat FCSB, vara trecută, din transferurile lui Chipciu (3 milioane) și Stanciu (7,8) la Anderlecht
10,8 milioane de euro a încasat FCSB, vara trecută, din transferurile lui Chipciu (3 milioane) și Stanciu (7,8) la Anderlecht

Articol de - Publicat sambata, 20 mai 2017 10:05

După muncă, răsplata! Titlul câștigat cu Anderlecht se va "simți" și în buzunarele lui Nicolae Stanciu, Alex Chipciu și ale coechipierilor.

Potrivit cotidianului Het Nieuwsblad, în 90 la sută dintre contractele lor sunt oricum prevăzute asemenea recompense, iar clubul a decis ca suma minimă de la care se pornește să fie de 140.000 de euro.

Bonus pentru Nicușor?

"Dar vor fi și unii care ar putea ajunge până la 200.000 de euro. E de așteptat ca Stanciu sau Bruno, spre exemplu, să încaseze bonusuri considerabile", notează același Het Nieuwsblad.

În cazul lui Nicolae, se știe deja, profită inclusiv FCSB. Conform unei clauze trecute în contract vara trecută, la transferul de 9,8 milioane de euro, Becali va încasa un milion pentru că fostul său jucător a devenit campion în Belgia.

30.000.000 €a încasat Anderlecht în sezonul 2016-2017, din participarea în Ligă și în Europa League

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
andrei.f
andrei.f  •  21 Mai 2017, 13:39

Iată că Anderlecht a făcut bine că i-a luat pe cei doi stelişti. Chiar dacă cei doi nu au fost vioara întâi, au contribuit şi ei la câştigarea titlului, după mai mulţi ani !

hanmocar
hanmocar  •  20 Mai 2017, 12:16

CE PLACERE PENTRU fituicari SA NUMERE BANII IMPARATULUI !!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează