INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPARTA PRAGA

Primele probleme ale lui Niță la Sparta Praga » Antrenorul e îngrijorat: "Încerc să-l ajut"

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 februarie 2018 19:27

Florin Niță (30 de ani) a ajuns la Sparta Praga în urmă cu trei săptămâni și încă nu-și cunoaște colegii, lucru care-l deranjează pe antrenorul italian Andrea Stramaccioni.

"Legat de Niță am o îngrijorare. Încerc să-l ajut cu cât mai multe informații și materiale video pentru că nu știe atacanții de aici și nu cunoaște campionatul. Am avut aceeași problemă în Italia unde am lucrat cu grecul Karnezis, brazilianul Julio Cesar și cu slovenul Handanovici. Când portarul nu este din țara din care se dispută campionatul, la fiecare meci ai aceeași problemă.

Nu știe jucătorii şi uneori, doar cu materiale video, nu este ușor. La Sparta era un obicei. Portarul să fie de naționalitate cehă, dar nu era niciunul, de un nivel bun, disponibil. Primul nume a fost Niță”, a declarat antrenorul echipei Sparta Praga.

2.000.000 €i-a costat pe cehi transferul lui Niță de la FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
steaua.libera
steaua.libera  •  16 Februarie 2018, 22:54

Articolul se referă la adversari, nu la colegi. Oricum, chiar și dacă se referea la colegi nu ar fi fost de mirare. Florin nici colegii de la Fcsb nu ii știa. (Vezi interviul in care nu stia cum il cheamă pe Nedelcu). Nu il da deșteptăciunea afara din casa, dar ca portar e bun. Succes, Niță!

theone71
theone71  •  16 Februarie 2018, 22:18

Nici eu ....

geolgo
geolgo  •  16 Februarie 2018, 22:18

Nici eu...totusi 2 mil. pentru un portar roman trecut de 30 ani direct din campionatul Romaniei...Bravo Nita,Bravo Giginho:)

Vezi toate comentariile (4)
Comentează