INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PRINS DOPAT EPISODUL 3

Probă a apărării în "cazul sibutramina": "La storia di Mutu"

Articol de - Publicat miercuri, 10 februarie 2010 00:00

Jurnaliştii italieni au ajuns la Piteşti cu o maşină a firmei Becali Sport. I-au vizitat pe părinţii lui Mutu şi pe primul lui antrenor.

Ieri dimineaţă, o echipă a televiziunii italiene "La 7" a ajuns la Piteşti. Jurnaliştii au trecut de troenele de pe autostradă la bordul unui Range Rover 4x4 cu iniţialele BSP, cele ale firmei impresarilor lui Mutu, Ioan şi Victor Becali.

"Adi a plîns cînd l-au respins la 7 ani"
Părinţii lui Mutu, Rodica şi Spiridon, îi aşteptau pe jurnalişti. Poarta casei s-a deschis doar pentru oaspeţii de la Roma. Aceştia au filmat camera lui Adi. Apoi, Spiridon le-a povestit despre începuturile carierei fiului său: "Avea 7 ani cînd l-am dus la prima selecţie. Era prea mic şi n-a fost oprit. Pe drum mă certa plîngînd: ".

"Mutu era perfecţionist"
La stadionul din Trivale, italienii au fost impresionaţi de cele 7 tablouri care povestesc cariera lui Mutu, de la FC Argeş la "naţională". Primul antrenor al lui Adi, Mihai Ianovschi, a povestit în faţa camerelor (foto): "Cum l-am văzut mi-am dat seama că are stofă de fotbalist, chiar dacă era mai grăsuţ. Cînd a crescut, mă impresiona că, după antrenament, rămînea mereu să-şi perfecţioneze loviturile libere cu Coman, Neaga şi cu Dică".

"Povestea va fi un succes"
Monica Ghezzi, reporterul de la "La 7", a spus că "facem acest reportaj cu viaţa lui Mutu pentru că este un jucător foarte iubit la Floenţa şi în Italia. O să fie o poveste şi cu bune şi cu rele, dar una frumoasă şi de succes"

O GALERIE FOTO DE ŞTEFAN BÎRLODEANU

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
 •  11 Februarie 2010, 10:39

mafioti,nemafioti-Mutu merita ajutat.E un roman mare Sa ii uram noroc

 •  10 Februarie 2010, 09:58

SUNT CURIOS CE V-A PRIZA IN FILM [PRAF DE COPT] HAIDETI CE TOT FACETI RECLAMA LA PROSTIE DE FAPT ASA SUNTEM NOI VAI DE STAUA NOASTRA

steaua1986forever
steaua1986forever  •  10 Februarie 2010, 03:55

Felicitari, mafiotii din familia Becali incearca sa castige simpatia italienilor pentru Mutu. Baieti destepti interlopii astia. Daca ii avea Mutu si la Chelsea.....probabil si acolo scapa mai usor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close