INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANGLIA

Probleme la Reading? Managerul a explicat de ce nu l-a mai titularizat pe George Pușcaș: „Nu mi-a plăcut cum a jucat etapa trecută”

Articol de - Publicat duminica, 15 septembrie 2019 12:00

Portughezul José Manuel Gomes l-a folosit pe George Pușcaș doar în ultimele 25 de minute, dar echipa a pierdut al doilea meci la rând: 0-1 cu Middlesbrough, după 0-2 cu Charlton.

Startul lui George Pușcaș a fost extraordinar la Reading. Trei goluri în primele două meciuri ca titular, calitățile lui fiind reliefate și de managerul José Manuel Gomes, și de coechipieri, și de ziariști. Ulterior, atacantul a scăzut ritmul, nu a mai înscris deloc și nu s-a mai evidențiat, începând pe bancă două din ultimele trei partide disputate în Championship.

Tehnicianul portughez a explicat pentru site-ul GetReading de ce nu l-a mai titularizat în deplasarea cu Middlesbrough, după ce îl inclusese în primul "11" la 0-2 cu Charlton, etapa trecută. "Nu mi-a plăcut ce a făcut, nu mi-a plăcut cum a jucat", a declarat Gomes. 

"Avem șase atacanți și este obligația mea de a le cere maximum, tot ce au și tot ce pot oferi echipei. Ei știu că doar așa aleg jucătorii și întotdeauna îi folosesc pe cei cu care cred că putem câștiga un meci". Precizând că "Pușcaș a fost folosit și în ambele întâlniri la națională". Sugerând că era obosit după ce a fost MVP-ul "tricolorilor" și cu Spania, și cu Malta. Încă un motiv să nu-l titularizeze.

Nota 4: "Fără impact"

Jurnaliștii de la GetReading i-au dat nota 4 pentru prestația sa de 25 de minute: "Câteva acțiuni de efect, dar nu a avut impact asupra jocului. A ratat cea mai mare ocazie, șutând peste poartă la centrarea lui Richards".
Alb-albaștrii au pierdut și sâmbătă, 0-1 cu Middlesbrough, și sunt pe locul 17 în liga secundă engleză.

"Fiecare ar trebui să înțeleagă un lucru. Nimeni la acest club, fanii, jucătorii, directorii, patronii, nimeni nu vrea să câștige mai mult ca mine și nimeni nu știe mai bine decât mine starea jucătorilor și care merită să evolueze mai mult într-un meci"
José Manuel Gomes, manager Reading

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
pain89
pain89  •  15 Septembrie 2019, 14:02

trebuia sa-i dea continuitate ca el venea dupa meciuri foarte bune la nationala da vad ca nu ia in calcul forma sportiva ci doar forma la ultimul meci la ei

Vezi toate comentariile (1)
Comentează