INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SCANDAL

Procurorul a cerut închisoare pentru Marius Mitu în scandalul pariurilor din Belgia!

Articol de GSP - Publicat marti, 11 februarie 2014 00:00 / Actualizat marti, 11 februarie 2014 17:28

Marius Mitu este inculpat în procesul privind corupţia din fotbal belgian, ce a început la 3 februarie, la Bruxelles, şi în care principalul acuzat este Zheyun Ye. În proces sunt implicate 31 de persoane, în special jucători şi antrenori suspectaţi de corupţie în campionatul Belgiei, în perioada 2004-2006.

Procurorul a cerut între zece şi 20 de luni închisoare şi între 1.000 şi 2.500 de euro amendă pentru mai mulţi foşti jucători, printre care şi Marius Mitu, judecaţi în dosarul meciurilor trucate din campionatul belgian de fotbal, informează La Dernierre Heure.

Procurorul federal Jean-Pascal Thoreau a cerut Tribunalului corecţional din Bruxelles cea mai mare pedeapsă, şase ani de închisoare şi 200.000 de euro amendă, pentru omul de afaceri chinez Zheyun Ye, considerat figura centrală a reţelei de trucare a meciurilor din campionatul belgian, între 2004 şi 2006. Ye este judecat în absenţă de tribunal.

Alte 24 de luni de închisoare şi 5.000 de euro amendă au fost solicitate în cazul lui Paul Put, fost antrenor al echipei Lierse, la care a jucat şi Mitu. Pentru secundul Patrick Deman s-a cerut o pedeapsă puţin mai mică, de 20 de luni de închisoare şi 5.000 de euro amendă.

Mitu a fost inclus de procuror într-un grup de foşti jucători de la Lierse, Laurent Fassotte, Laurent Delorge, Igor Nikolovski, Yves Van Der Straeten, Cliff Mardulier, Hasan Kacici şi Ninoslav Milenkovici, pentru care s-a cerut închisoare între 10 şi 20 de luni şi amendă între 1.000 şi 2.500 de euro, anunţă Mediafax.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close