INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA

Pulhac la al doilea meci consecutiv ca titular pentru Hercules! Poate rămîne în Primera

După o perioadă dificilă, Pulhac joacă în sfîrşit la Hercules
După o perioadă dificilă, Pulhac joacă în sfîrşit la Hercules

Articol de GSP - Publicat luni, 21 februarie 2011 00:00 / Actualizat luni, 21 februarie 2011 16:15

Au apărut şi zilele însorite pentru Cristi Pulhac. Mai mult rezervă la Hercules Alicante în acest sezon, fundaşul de 26 de ani a fost titularizat în ultimele două partide de campionat de antrenorul Esteban Vigo, cu Zaragoza (2-1) şi, ieri, în deplasarea de la Sevilla (0-1).
În ambele partide, Pulhac a fost integralist, fostul dinamovist profitînd şi de accidentarea lui Francisco Pena, titularul postului de fundaş stînga în acest sezon.

Hercules a plătit vara trecută 250.000 de euro pentru împrumutul pe un an al lui Pulhac, iar la finalul lunii aprilie poate activa opţiunea de transfer definitiv pentru aceeaşi sumă!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close