INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RADA LA CFR?

Rada: "Am plecat din Emirate şi pentru că nu mi-a convenit renegocierea, dar n-am nici o ofertă"

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 iunie 2010 00:00

Liber de contract după despărţirea de Al Nassr Dubai, Ionuţ Rada (28 de ani) a declarat în această seară pentru gsp.ro că a decis să plece din Emirate pentru că oferta arabilor nu i-a convenit, plus că nivelul de acolo nu i s-a părut suficient de bun, însă a precizat că deocamdată nu a discutat cu nimeni din România în privinţa unei reveniri în Liga I.

"Mi s-a terminat contractul cu Al Nassr şi aveam opţiune, dar eu am decis să plec. Ştiam că fotbalul de acolo nu este precum cel din Europa, dar nici chiar aşa. Plus că oferta financiară făcută de arabi la renegociere nu era la fel de avantajoasă"
, a spus Rada pentru gsp.ro.

"În România, pregătirile se reiau în două săptămîni, dar mai este Campionatul Mondial şi pot să mai aştept puţin. Nu am impresar, eu îmi  discut singur contractul. Vreau să joc la un nivel înalt şi nu refuz nici o ofertă care să îmi convină"
, a continuat ex-stelistul.

Apoi s-a referit la eventuala ofertă de la CFR Cluj: "Am citit şi eu pe internet că sînt dorit la Dinamo, acum aud că şi CFR mă vrea, însă nu am discutat cu nimeni, deocamdată".

250.000 de euro anual era salariul primit de Rada la Al Nassr Dubai

Citeşte pe stelisti.ro ce a mai declarat Rada despre plecarea de la Steaua!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
 •  06 Iunie 2010, 19:25

mare fotbalist si asta:))) a plecat dela steaua sa faca performanta in emirate si acum vine inapoi.... mare fotbalis si mari fotbalisti aveam si noi romania:-j vai de capu nostru

Vezi toate comentariile (1)
Comentează