INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PREMIER LEAGUE

Radu Drăgușin în Premier League? » E monitorizat de locul 4 din Anglia

Radu Drăgușin ar putea deveni coechipier cu Kane și Son // Foto: Imago
Radu Drăgușin ar putea deveni coechipier cu Kane și Son // Foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 17 noiembrie 2022 16:23 / Actualizat joi, 17 noiembrie 2022 16:44

Radu Drăgușin, 20 de ani, se află în lista de transferuri pentru ianuarie a unui club ce joacă în Premier League. Tottenham îl urmărește de mai mult timp și românul n-ar fi o afacere scumpă.

Odată întrerupte campionatele pentru desfășurarea Cupei Mondiale din Qatar, cluburile pot începe să-și facă planurile pentru mercato din ianuarie 2023 sau să pornească tatonările și pentru fereastra de transferuri din vară. Printre țintele grupărilor potente din Premier League se găsește și un român.

Radu Drăgușin evoluează la Genoa, care l-a luat sub formă de împrumut în vară de la Juventus, având și obligația de a-l cumpăra pe fundaș la sfârșitul sezonului pentru 5,5 milioane de euro plus alte două milioane ca bonusuri de performanță.

Radu Drăgușin, monitorizat de Tottenham

Drăgușin, 20 de ani, a ajuns la Torino în 2018 și a fost promovat la echipa mare de Andrea Pirlo, aflat acum în Turcia, la Fatih Karagümrük, și e foarte bine cunoscut de cei cu care a lucrat la bianconeri. Fostul director sportiv, Fabio Paratici, l-a urmărit în continuare și la formațiile unde a fost trimis împrumut, Sampdoria și Salernitana. 

Între timp însă, acesta a plecat la Londra, luat de antrenorul Antonio Conte, și sondează împreună piața pentru Tottenham. Ideea este de a-l cumpăra pe român de la Genoa, cu acordul lui Juve, și apoi a-l folosi din ce în ce mai mult în Premier sau să-l utilizeze drept monedă de schimb în alte afaceri.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Scandal de amploare » Unul dintre cei mai tari atacanți din Premier League e acuzat de federație că a pariat de 232 de ori în patru ani!

Cluburi uitate: Oldham » Una dintre grupările fondatoare ale Premier League se zbate acum în a cincea ligă din Anglia

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
anonim91
anonim91  •  17 Noiembrie 2022, 23:22

Conte nici n a auzit de el, despre ce vorbim aici ? Poate daca l ar pune antrenor pe Fl. Manea l ar transfera Tottenham, altfel, cu Conte antrenor , la ora actuala nici o șansă să îl transfere. Un mic fâs !

pErsanu02
pErsanu02  •  17 Noiembrie 2022, 18:14

Impresarul Manea , mai stii ma Manea cand te bateai cu pumnu in piept ca ai om la top5 din Europa ? Si din pacate doar facea poze cu Ronaldo. ia uite ma unde a ajuns... Asta cu tottenham e de amoru artei. Sa ai impresia ca un club ca Tottenham ia un jucator care nu a reusit nici macar in Serie A la Juventus ba unde ar trebui sa iti fie mai usor decat la Sampdoria sau Salernitana atunci cand te baga in teren. . .

Coster
Coster  •  17 Noiembrie 2022, 18:04

Dacă are binecuvantare de la Conte, nu e de umplutura. Daca antrenorul nu-l vrea neaparat, atunci nu va juca deloc. Vezi cazul Djed Spence, adus peste capul lui Conte, nu a jucat nici 5 minute.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează