INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Radu Drăgușin semnează și-și dublează salariul! » Anunțul presei din Italia: de la 600.000 de euro la 1,2 milioane de euro!

Radu Drăgușin (21 de ani), fundașul central al celor de la Genoa, își va prelungi contractul cu formația italiană până în iunie 2027. 
Foto: Instagram @radudragusin5
Radu Drăgușin (21 de ani), fundașul central al celor de la Genoa, își va prelungi contractul cu formația italiană până în iunie 2027. Foto: Instagram @radudragusin5

Articol de - Publicat luni, 13 noiembrie 2023 13:11 / Actualizat luni, 13 noiembrie 2023 15:00

Radu Drăgușin (21 de ani), fundașul central al celor de la Genoa, își va prelungi contractul cu formația italiană până în iunie 2027. 

Stoperul naționalei României a fost împrumutat în sezonul trecut de Grifon de la Juventus. Genoa l-a transferat definitiv în această vară, după ce echipa din Genova a revenit în Serie A, în schimbul sumei de 5,5 milioane de euro. 

„Fractură” blaugrana? Lewandowski l-a lăsat cu mâna întinsă pe puștiul de 16 ani
BARCELONA - ALAVES
„Fractură” blaugrana? Lewandowski l-a lăsat cu mâna întinsă pe puștiul de 16 ani

Bucureșteanul s-a impus rapid în primul „11” al italienilor. A adunat 40 de meciuri în sezonul trecut și în acest sezon de Serie A a bifat toate minutele, în cele 12 etape disputate. 

Radu Drăgușin își prelungește contractul cu Genoa

Deși era dorit de mai multe echipe, printre care AC Milan sau Newcastle, Radu Drăgușin a luat decizia de a accepta prelungirea contractului oferită de cei de la Genoa, afirmă cunoscutul jurnalist italian Gianluca Di Marzio

Românul și-a dat acordul pentru prelungirea angajamentului până în iunie 2027, când va avea 25 de ani.  În urma noii înțelegeri, fundașul își va dubla salariul, ajungând de la 600.000 de euro la 1,2 milioane de euro!

Sursa citată mai arată că Genoa a reușit să mai convingă un jucător să își prelungească contractul. Este vorba despre extrema stângă Albert Gudmundsson (26 de ani). Noua înțelegere a islandezului cu Genoa se va întinde până în iunie 2025. 

VIDEO. Rezumat: Genoa - Verona 1-0, meci decis de golul lui Radu Drăgușin 

Citește și: 

Derby FABULOS: Benfica a întors-o pe Sporting cu două goluri în prelungiri și e prima în Portugalia!

Alexandru Mățan, decisiv în MLS » Fostul jucător de la Farul, gol și pasă decisivă dată în victoria lui Columbus Crew! Trupa din Ohio s-a calificat în semifinalele Conferinței

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
gazistu
gazistu  •  13 Noiembrie 2023, 15:27

si de la Genoa, direct salt in Pr League,, pe la o echipa de mijloc... Aston villa, newcastle, Brighton, W ham ... abia atunci o sa vina banii adevarati, ca italienii nu platesc cine stie ce!!! BRAVO RADULE

VanBasten1989
VanBasten1989  •  13 Noiembrie 2023, 15:08

Fii ca Dragusin! Dubleaza-ti salariul la final de an! Si tu poti!

catpic
catpic  •  13 Noiembrie 2023, 14:22

Il invidiez pe Puscas. Sa iei atatia bani fara sa faci absolut nimic...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează