INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

„Mi s-a înroșit telefonul! Pleacă doar pe 30-40 de milioane de euro” » „Tricolorul” care a impresionat în acest an e la mare căutare, conform impresarului

Radu Drăgușin, dreapta, în tricoul României/ foto Imago Images
Radu Drăgușin, dreapta, în tricoul României/ foto Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 17 martie 2023 00:32 / Actualizat vineri, 17 martie 2023 09:27

Florin Manea, impresarul lui Radu Drăgușin (22 de ani), a declarat că fundașul de la Genoa este la mare căutare.

Stoperul trece printr-o formă foarte bună în acest an. Este titular incontestabil la Genoa, locul doi din Serie B. Drăgușin a marcat și 3 goluri în ultimele 5 meciuri și face parte din lista preliminară a lui Edi Iordănescu pentru meciurile României cu Andorra (25 martie) și Belarus (28 martie).

Bogdan Lobonț, șocat de ce a găsit la o echipă de renume din Superligă: „«Băi, de ce faceți asta?!». Sunt convins că și azi e la fel”
PROFU' DE SPORT
Bogdan Lobonț, șocat de ce a găsit la o echipă de renume din Superligă: „«Băi, de ce faceți asta?!». Sunt convins că și azi e la fel”

Florin Manea: „Genoa îl vinde pe Drăgușin doar pentru 30-40 de milioane de euro”

„S-a înroșit telefonul. Am avut discuții cu cei de la Genoa, dar nu vor să-l vândă pe Drăgușin decât pentru 30-40 de milioane de euro. E greu să refuzi asemenea bani, dar altfel nu se gândesc să-l dea.

Sunt interesate multe cluburi, e un jucător născut în 2002. Să fii printre cei mai buni pe postul tău, când ceilalți au 27-28 de ani, să ai constanță, atunci devii o țintă pentru orice echipă importantă. Sunt cluburi mari, de tradiție, care mă sună și își iau informații despre el”, a declarat Florin Manea, potrivit sport.ro.

Florin Manea: „Lui Radu Drăgușin i s-a activat clauza”

Radu Drăgușin joacă la Genoa din vară, când a fost împrumutat de la Juventus. Echipa din Serie B a inclus o clauză de cumpărare de 6 milioane de euro în contract, achitată în ianuarie.

„Lui Radu i s-a activat clauza obligatorie de cumpărare, în ianuarie. Genoa trebuie să achite banii în vară, este doar o formalitate.

Golurile de acum nu au venit după o descătușare mentală, după rezolvarea contractului. Am avut o discuție, i-am spus că e periculos la faze fixe, de ce nu se fac mai multe faze fixe pe el. El are 1,91 cm, și-au dat și ei seama că poate fi exploatată chestia asta”, a mai spus Florin Manea.

Citește și:  

Mircea Lucescu, despre situația dramatică din Ucraina: „Sună sirenele și în timpul antrenamentului, există temeri” + „Puteam să plec la Fenerbahce”

Echipa lui Rădoi era condusă cu 0-2 în minutul 80, dar finalul a fost dramatic » Urmează duelul cu Șumudică

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
mafa
mafa  •  17 Martie 2023, 21:45

I-ati comisionul de la Dragusin *** cu banii si lasi Rapidul in pace....amin.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

X01Y
X01Y  •  17 Martie 2023, 15:47

Cine naiba are timp sa-l creadă pe ***' ăsta? Și de ce-i dați atâta importanță? Ăsta nu e impresar, e doar o imitație caraghioasă a lui don Giovanni, alt maimuțoi (bătrân) care se crede mafiot. E, mediatizarea golanilor, a *** care roiesc în jurul fotbaliștilor și a faptelor reprobabile săvârșite de aceștia: beții, bătăi, violuri, pariuri, precum și a străinilor aduși gratis, legitimați și transformați în supereroi au distrus puținul fotbal pe care-l mai aveam 8n țară. Halal să vă fie!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Neacsumihaisorin201989
Neacsumihaisorin201989  •  17 Martie 2023, 14:48
Postat de Hcm27 pe 17 Martie 2023, 14:10

Știi cum e cu cerutul:nu e prost cine cere, e prost cine dă.Si, în plus, nu uita ca e roman, iar noi nu prea "mai avem pret"

Daca e jucator bun o sa plateasca si 60, nu e vorba de asta. Pe Chivu a platit Roma 18 mil si asta in 2003 si l-a vandut 4 ani mai tarziu cu 16 la Inter. E ca si cum ai vinde acum cu 30-40 mil.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează