INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

VIDEO Radu Drăgușin la Tottenham? Șumudică l-a scanat și e convins: „Se vede după fața lui... Eu nu prea mă înșel”

Articol de , , - Publicat miercuri, 03 ianuarie 2024 08:52 / Actualizat miercuri, 03 ianuarie 2024 09:35

Marius Șumudică, antrenorul lui Gaziantep, a vorbit în această dimineață despre posibilul transfer al lui Radu Drăgușin (21 de ani) în Premier League, la Tottenham. 

Fundașul central de la Genoa ar putea ajunge în următoarele zile la Tottenham pentru aproximativ 30 de milioane de euro. Întrebat azi, când a plecat spre Turcia, despre impactul pe care această mutare l-ar avea pentru fotbalul românesc, Marius Șumudică a fost categoric. 

VIDEO Cum vede Marius Șumudică transferul lui Radu Drăgușin 

„Când am fost întrebat în Turcia, am spus că Drăgușin e singurul jucător care poate evolua la Fenerbahce și Galatasaray. Nu-l urmărisem foarte atent până atunci. Dar acum, că am stat în casă, am văzut meciul cu Inter. Și mi-am dat seama de ceva. 

Se vede după fața lui... Eu nu prea mă înșel la jucători. E un băiat de o modestie ieșită din comun. A muncit foarte mult să ajungă aici și îl felicit. Cred că va face subiectul unui transfer de proporții. E unul dintre puținii români care joacă la un nivel înalt. Și dacă s-ar da 20 de milioane pe el ar fi bine. Treizeci de milioane e sumă destul de mare. E clar.

Mai ales că noi nu avem rezultate în cupele europene. Cu un transfer de acest gen mai scoți capul în lume. Se mai scrie, se mai aude. Te mândrești și tu că ești român. Mă întrebau în Turcia de el. Ești mândru când auzi că un român se poate transfera pe o astfel de sumă”, a declarat Marius Șumudică.  

Radu încă nu e convins să lase Genoa la jumătatea sezonului. Eu cred că e perfect pentru a juca în Premier League, visul său e să evolueze în Anglia. Până acum însă nu am văzut nicio ofertă a lui Tottenham. Dacă ajung la un acord cu Genoa, sunt gata să-i ascult pe englezi. La singura întâlnire avută cu Tottenham m-au întrebat doar despre caracterul băiatului. Știau deja totul de aspectele tehnice. Prețul lui e de 25-30 de milioane. Genoa cere această sumă. Ar fi o mare lovitură pentru Genoa să-l vândă cu 25 de milioane

- Florin Manea, impresar Radu Drăgușin

Citește și:

Sky Italia: „Napoli nu renunță la Drăgușin" » Campioana Italiei a făcut o ofertă foarte bună! + Negocieri intense cu Tottenham. Reacția agentului jucătorului!

Pe cine vrea să aducă Genoa dacă îl vinde pe Drăgușin! A jucat în grupele Ligii Campionilor în acest sezon

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (14)
penultimul
penultimul  •  03 Ianuarie 2024, 23:05
Postat de Van_Basten pe 03 Ianuarie 2024, 12:31

Singurul care a reusit la Totenham a fost ChiriCa$h.

A reușit să genereze niste comentarii pe BBC.co.uk că te dureau ochii. Singura bucurie a celor de la.Tottenham a fost că și-au putut cumpăra mai multe petarde cu banii de pe o mega-petarda: Gareth Bale. Omul ce nu a avut decenta sa învețe un cuvânt în spaniolă jucând la Real.

lefter_popescu
lefter_popescu  •  03 Ianuarie 2024, 17:16
Postat de Van_Basten pe 03 Ianuarie 2024, 12:31

Singurul care a reusit la Totenham a fost ChiriCa$h.

Amice, n-ai văzut ce *** are ? Nu știau cum sa scape de el. Jucând prost , mereu se dădea accidentat. Napoli i-a făcut vânt. În concluzie , a ajuns de unde a plecat. A spus bine cineva pe aici : fratii bekalj i-au tepuit pe englezi și italieni cu acest gafeur ( cel mai mare care a pacalit și nationala) .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lefter_popescu
lefter_popescu  •  03 Ianuarie 2024, 17:08
Postat de Van_Basten pe 03 Ianuarie 2024, 12:31

Singurul care a reusit la Totenham a fost ChiriCa$h.

Nici sertarul acesta na reușit

Vezi toate comentariile (14)
Comentează