INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PARMA - GENOA 2-0

VIDEO Radu Drăgușin a fost criticat dur în presa italiană, după cele două greșeli făcute în meciul cu Parma: „Vasquez l-a ridiculizat pur și simplu”

Radu Drăgușin (21 de ani), fundașul central al celor de la Genoa, a fost aspru criticat de presa italiană, după înfrângerea suferită de „Grifon” în fața celor de la Parma, scor 0-2, în runda cu numărul 23 din Serie A. 
Foto: Imago
Radu Drăgușin (21 de ani), fundașul central al celor de la Genoa, a fost aspru criticat de presa italiană, după înfrângerea suferită de „Grifon” în fața celor de la Parma, scor 0-2, în runda cu numărul 23 din Serie A. Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 06 februarie 2023 11:02 / Actualizat luni, 06 februarie 2023 11:26

Radu Drăgușin (21 de ani), fundașul central al celor de la Genoa, a fost aspru criticat de presa italiană, după înfrângerea suferită de „Grifon” în fața celor de la Parma, scor 0-2, în runda cu numărul 23 din Serie B. 

Stoperul cu 3 selecții în naționala României a primit nota 4,5 din partea italienilor de la tuttomercatoweb. 

„Nu are logică!” » Ce l-a frapat pe Dan Petrescu la meciul cu FCSB: „Mereu a fost așa cu ei”
CFR CLUJ - FCSB 0-1
„Nu are logică!” » Ce l-a frapat pe Dan Petrescu la meciul cu FCSB: „Mereu a fost așa cu ei”

Radu Drăgușin, criticat de italieni după Parma - Genoa 2-0 

„Radu Drăgușin a fost extrem de ghinionist la cele două reușite ale Parmei. La primul gol, Vasquez îl ridiculizează pur și simplu și îi pasează lui Benedyczak. Apoi, acesta provoacă un penalty după ce a lovit balonul cu brațul. Lovitura de pedeapsă cu greu ar fi putut fi evitat să fie acordată, având în vedere poziția în care se afla mâna lui”, arată sursa citată. 

Fundașul român a fost ușor scos din joc în minutul 32, la faza primului gol marcat de gazde, prin Adrian Benedyczak. Argentinianul Franco Vasquez l-a driblat lejer pe Alessandro Vogliacco și l-a lansat perfect în banda stângă pe polonez, care a sprintat pe lângă Radu Drăgușin, a ajuns în poziție de unu la unu cu Josep Martinez, și a finalizat. 

Radu Drăgușin a jucat un rol decisiv și la golul al doilea marcat de cei de la Parma. Luca Zanimacchia a centrat din interiorul careului, iar românul a atins balonul cu mâna.

„Centralul” partidei a dictat lovitură de la 11 metri, după consultarea sistemului de arbitraj video. Franco Vasquez a transformat fără probleme penalty-ul și a dus scorul la 2-0. 

George Pușcaș (26 de ani), intrat în minutul 61 în locul lui Massimo Coda, a primit nota 5,5 din partea italienilor: „Pur și simplu nu poate înscrie” a scris presa din „Cizmă” despre atacantul naționalei României. Celălalt român din lotul celor de la Genoa, Denis Drăguș (23 de ani), a fost rezervă în meciul contra Parmei. 

Valentin Mihăilă, extrema Parmei, a fost titular în meciul cu Genoa. A ieșit accidentat în minutul 14, fiind înlocuit de Simon Sohm. 

Genoa ocupă poziția a doua în clasamentul din Serie B 

În ciuda înfrângerii suferite pe terenul Parmei, Genoa rămâne pe poziția a doua în clasamentul din Serie B, una de promovare, cu 40 de puncte acumulate, la 11 puncte distanță de liderul Frosinone. 

Parma ocupă poziția a 7-a, care asigură prezența în play-off-ul de promovare, cu 33 de puncte. 

Caseta meciului Parma - Genoa 

VIDEO. Rezumat: Parma - Genoa 2-0 

Citește și: 

Dani Alves, vizitat în premieră de soție la închisoare. Ce spune Joana Sanz despre divorț

Concluziile italienilor despre Ciprian Tătărușanu, învins de Lautaro Martinez în derby-ul Inter - Milan: „E criticat și pentru smog și traficul din oraș. O greșeală”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
AlessandroNesta
AlessandroNesta  •  04 Mai 2023, 19:24

Urmaresc serie B, sunt super la curent cu tot ce se intampla acolo. Spre deosebire de tine si de alti 99% care va dati cu parerea.

unurtr
unurtr  •  06 Februarie 2023, 14:14
Postat de AlessandroNesta pe 06 Februarie 2023, 12:19

E primul meci mai slab al lui sezonul asta..

Florin Manea, tu ești?

unurtr
unurtr  •  06 Februarie 2023, 12:34

Stai că vine Florin Manea și spune că de fapt toți ziariștii italieni nu știu nimic și că de fapt Drăgușin este cel mai mare fundaș din lume, că se bat Man City și Real Madrid pe el, iar dacă îi dă cineva 3 milioane de euro aduce el 5 tineri ca Drăgușin din Chile!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează