INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANGLIA

Abia anunțat titular, Radu Drăgușin a primit o veste proastă din partea lui Ange Postecoglou: „Vom întări acel compartiment”

Radu Drăgușin, foto: Imago Images
Radu Drăgușin, foto: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 16 martie 2024 08:22 / Actualizat sambata, 16 martie 2024 10:14

Ange Postecoglou (58 de ani), managerul lui Tottenham, a anunțat că echipa sa va mai transfera un fundaș central la sfârșitul acestui sezon, după ce menționase faptul că Radu Drăgușin (22 de ani) va fi titular în partida pe care Spurs o va juca sâmbătă pe terenul lui Fulham, în Premier League.

Postecoglou a recunoscut la conferința de presă premergătoare partidei faptul că aducerea unui fundaș central face parte din planurile sale la Tottenham în această vară. Spurs l-a transferat pe Drăgușin de la Genoa în ianuarie pentru a acoperi un post extrem de fragil al echipei, acolo unde evoluau doar Cristian Romero și Micky van de Ven.

În cazul în care aceștia nu puteau evolua într-un meci, locul lor era luat de fundașii laterali Ben Davies (30 de ani) și Emerson Royal (25 de ani).

Decizie drastică anunțată în direct, după eșecul lui Rapid: „N-o să mai vedeți niciodată” + mesaj dur pentru Dan Șucu: „Nu a dat niciun ban, băgați-l în direct!”
RAPID - FARUL 1-2
Decizie drastică anunțată în direct, după eșecul lui Rapid: „N-o să mai vedeți niciodată” + mesaj dur pentru Dan Șucu: „Nu a dat niciun ban, băgați-l în direct!”

Ange Postecoglou, anunțul care îl va pune pe gânduri pe Radu Drăgușin: „Vrem să întărim acea zonă a terenului”

Da, este o zonă pe care vrem să o întărim, ne vom uita cu atenție acolo (n.r. postul de fundaș central). Cu toate acestea, vom încerca să întărim grupul. Când am venit la Spurs aveam în lot șase sau șapte fundași centrali, nu e vorba doar de număr.

Este vorba despre capacitatea acelor jucători de a presta fotbalul pe care ni-l dorim și de a se potrivi cu ceea ce încercăm să construim aici. Este un compartiment pe care îl vom întări, dar cred că vom căuta să întărim toate posturile la finalul sezonului. Avem deja un plan, alți oameni sunt responsabili de aceste lucruri momentan”, a declarat Ange Postecoglou, conform football.london.

Postecoglou nu a dat un termen clar pentru revenirea lui Van de Ven

Drăgușin l-a substituit în etapa trecută, în deplasarea de la Birmingham cu Aston Villa, pe Van de Ven, imediat după pauză și a adunat atunci 51 de minute cu tot cu prelungiri, după cele trei apariții episodice în care abia dacă a bifat o jumătate de ceas cu tot cu prelungiri.

Păstrarea poziției de titular la Spurs depinde de timpul necesar pentru refacerea lui Micky de pe urma leziunii musculare.

„Micky este singurul indisponibil de săptămâna trecută. Pot să vă spun că accidentarea sa nu este la fel de gravă ca ultima și e probabil că a ieșit de pe teren la momentul potrivit, pentru a nu risca ceva mai rău.

Va lipsi mâine, dar, datorită pauza internaționale pentru meciurile interțări, suntem destul de încrezători că nu va mai lipsi prea mult".

Jucătorul din Țările de Jos a absentat două luni din noiembrie, după ce a suferit o accidentare la tendon în timpul înfrângerii de acasă cu Chelsea (1-4).

VIDEO. Premier GSP » Sfaturile lui Costel Pantilimon pentru Radu Drăgușin: „Standardele sunt foarte ridicate în Premier League, trebuie să aibă răbdare”

Citește și alte știri:

Răzvan Lucescu e categoric în scandalul momentului în fotbalul românesc: „Regulile trebuie respectate. Noi am plătit pentru o petardă”
RAPID
Răzvan Lucescu e categoric în scandalul momentului în fotbalul românesc: „Regulile trebuie respectate. Noi am plătit pentru o petardă”
Adrian Mutu, anunț curajos înaintea debutului în play-off: „Credem în șansa noastră până la sfârșit” » Marea absență din lotul CFR-ului
CFR CLUJ - CSU CRAIOVA
Adrian Mutu, anunț curajos înaintea debutului în play-off: „Credem în șansa noastră până la sfârșit” » Marea absență din lotul CFR-ului

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
Newman
Newman  •  16 Martie 2024, 14:39

Concurenta nu-i deranjeaza decat pe cei slabi.Pentru cei puternici este un stimulent la performanta.

persanu
persanu  •  16 Martie 2024, 12:46

ROMEO ENE, ba baiatule tu daca existai pe vremea mirosului de cerneala pe hartia a ziarelor nici nu puteai sa te prezinti sa dai interviu pentru jurnalist. Iti promit ca de azi inainte nu mai dau click pe articolele tale de clasa 5. Si asa ar trebui sa faca si restul ... doar asa putem cerne nulitatile.

VanBasten2000
VanBasten2000  •  16 Martie 2024, 11:44

O veste proasta ar fi ca Ringier sa aduca niste jurnalisti onesti la gesepe, iar tu, Romeo, sa treci pe banca de rezerve.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close