INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE A

Radu Drăgușin, criticat în Italia după prestația împotriva lui Inter: „Încă un meci prost pentru fundașul central” + Ce note a primit

Radu Drăgușin în duel cu Robin Gosens/ foto: Guliver/GettyImages
Radu Drăgușin în duel cu Robin Gosens/ foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 martie 2022 09:53 / Actualizat sambata, 05 martie 2022 10:10

Radu Drăgușin (20 de ani) a fost integralist la Salernitana în înfrângerea categorică cu Inter, 0-5, într-un meci din etapa #28 din Serie A.

Românul a fost criticat de presa din Italia, după ce Lautaro Martinez, atacantul lui Inter, a marcat două goluri scăpând de marcajul lui.

Adrian Mutu, considerat cea mai mare „țeapă” din era Abramovic la Chelsea: „Primul an a fost un eșec, al doilea a fost un coșmar”
CHELSEA
Adrian Mutu, considerat cea mai mare „țeapă” din era Abramovic la Chelsea: „Primul an a fost un eșec, al doilea a fost un coșmar”

Radu Drăgușin, criticat în Italia

„Încă un meci prost pentru fundașul central de la Salernitana, vândut de Sampdoria fără mari regrete. Astăzi a fost mereu în afara jocului. Lautaro l-a păcălit de trei ori și a înscris 3 goluri după luni de absența de pe lista marcatorilor”, au scris cei de la Tuttomercatoweb.com, care l-au notat pe român cu 4,5.

Jurnaliști de la Gazzetta dello Sport au fost și mai drastici cu Drăgușin, căruia i-a acordat nota 4. „A suferit permanent”, au scris italienii despre fundașul român.

Radu Drăgușin, greșeli la două goluri marcate de Lautaro Martinez

Lautaro a deschis scorul pentru Inter în minutul 22. Atacantul argentinian a primit o pasă perfectă de la Barella, a scăpat fără probleme de marcajul lui Drăgușin și a rămas singur cu portarul Salernitanei, pe care l-a învins cu un șut plasat la colțul lung. Martinez a reușit „dubla” în minutul 40, după un șut cu stângul la colțul lung. La această fază, Drăgușin l-a ținut pe celălalt atacant al milanezilor, Edin Dzeko.

Lautaro a mai marcat o dată pentru Inter, în minutul 56. Argentinianul a primit o pasă de la Dzeko și a înscris fără emoții, după ce scăpase din nou din marcajul lui Drăgușin.

Atacantul bosniac a marcat celelalte 2 goluri ale „nerrazurilor”. Mai întâi, a trimis mingea în poartă din careul mic (64), în urma unei centrări a lui Gosens, iar 5 minute mai târziu a reușit „dubla”, după centrarea lui Dumfries.

După această victorie, Inter a urcat pe primul loc în Serie A, cu 58 de puncte, în timp ce Salernitana rămâne ultima, cu doar 15 puncte acumulate în 26 de meciuri jucate.

VIDEO Rezumat Inter - Salernitana

Citește și:

Eșec după 4 luni! Cosmin Olăroiu a suferit prima înfrângere în Emirate

Manchester City nu renunță la transferul lui Lautaro Martinez » Inter i-a găsit deja înlocuitor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează