INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TOTTENHAM

VIDEO Radu Drăgușin a răspuns fără să ezite » Provocare lansată de Tottenham

Radu Drăgușin/ foto: captură Instagram @spursoficial
Radu Drăgușin/ foto: captură Instagram @spursoficial

Articol de - Publicat miercuri, 06 martie 2024 21:33 / Actualizat miercuri, 06 martie 2024 22:25

Deși nu și-a câștigat încă locul de titular la Tottenham, Radu Drăgușin e în continuare în centrul atenției pe canalele de social media ale clubului.

Recent, echipa care se ocupă de rețelele de socializare la Tottenham a lansat o provocare către jucători. Primul la rând a fost Radu Drăgușin, care a fost întrebat ce actor de la Hollywood i-ar plăcea să îl reprezinte într-un film despre viața lui.

VIDEO. Radu Drăgușin l-a ales pe Jason Momoa

Internaționalul român a răspuns fără să ezite: Jason Momoa, celebrul actor din Game of Thrones și Aquaman. Heung-Min Son a răspuns și el provocării și l-a ales pe Tom Holland, ultimul „Spiderman”, iar James Maddison l-a ales pe Matt Damon.

Radu Drăgușin, pauză 3 partide după 30 de minute pe teren

Din 3 februarie, Radu Drăgușin nu a mai evoluat deloc pentru Tottenham. Sâmbătă, partida cu Crystal Palace (3-1) a fost a treia la rând în care Drăgușin a rămas pe banca de rezerve. Deși Postecoglou a mai făcut patru schimbări în ultimele zece minute, când conducea cu 2-1 și 3-1, nu a mai apelat la Radu.

Un semn deloc încurajator pentru el în viitorul apropiat e ceea ce a spus managerul despre Micky van de Ven (22 de ani), unul dintre rivalii lui Drăgușin în centrul apărării.

Când un reporter i-a zis că puternicul Jean-Philippe Mateta l-a testat pe olandez, Postecoglou a replicat: „Nu sunt sigur despre această afirmație. Cred că Mateta a fost testat fizic de Van de Ven. Micky a fost extraordinar întreg sezonul și crește permamnent, îl vedem la pregătire, observăm modul cum se dezvoltă, maturitatea lui, abilitatea, capacitatea fizică. Nu există limite pentru băiatul ăsta".

Iar al doilea adversar al lui Drăgușin pentru un loc în duetul din mijlocul defensivei e Cristian Romero. Campion mondial (25 de ani) și vicecăpitanul lui Tottenham. Care a și înscris în ultima etapă.

Citește și:

Gică Popescu, despre problemele fiului său: „Se închide în el. Nu mai vorbește, e nervos”
FARUL
Gică Popescu, despre problemele fiului său: „Se închide în el. Nu mai vorbește, e nervos”
O nouă șansă pentru fanii români » Cum pot să obțină bilete la EURO 2024
EURO 2024
O nouă șansă pentru fanii români » Cum pot să obțină bilete la EURO 2024

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
florin44
florin44  •  07 Martie 2024, 15:05

Extraordinar!!! Dragusin a fost trimis la Tottenham nu pentru fotbal, ci pentru a-si alege roluri in filme. La fel si Moldovan, decat fotbal mai bine cuceriri! Doar cu fotbalul e ceva mai greu!!! Dar sa fim linistiti, ca revin in Romania ca niste eroi, pe contracte super, ca doar au respirat in curtea unor mari cluburi europene!

valentindragobete
valentindragobete  •  07 Martie 2024, 07:02

Ce interesant, ce interesat! Chiar nu va este rușine să compuneți astfel de ...compuneri?

81mada
81mada  •  06 Martie 2024, 22:55

Filme tata ca altceva nu se poate…

Vezi toate comentariile (3)
Comentează